IdeaalCatering is op zoek naar partners!

Sinds 2018 leveren wij BBQ’s en buffetten vanuit onze locatie in Lopik. Omdat de vraag inmiddels de capaciteit overstijgt, zijn wij op zoek naar enthousiaste partnercateraars over heel Nederland die met ons samen zouden willen werken. Als partner van IdeaalCatering kun je aangeven welke postcodegebieden je zou willen bedienen en hoe groot jouw capaciteit is. Zodra er bij ons een bestelling binnenkomt die geleverd moet worden op een adres binnen uw gebied, krijg je hier van ons bericht over. In een online omgeving die wij voor je zullen inrichten kun je dan alle details van deze bestelling(en) zien, zodat u dit voor deze klant kunt verzorgen. Het is de bedoeling dat u vanuit uw cateringbedrijf of slagerij de producten van IdeaalCatering klaarmaakt, de logistiek en bezorging regelt en de spullen ophaalt en afwast. Voor het aanbieden van deze klus, ontvangt IdeaalCatering een nader te bepalen commissie. We streven naar een situatie waarin de klant blij is, de cateraar (u dus) en het platform van IdeaalCatering.

  • Passie voor lekker eten
  • Wij nemen écht tijd voor onze klanten
  • Uw feest is ons feest
  • Vakmanschap; eerlijke producten
  • Zeer betrokken
  • Precisie; oog voor detail
  • Doorzetters; wij gaan door waar anderen stoppen

Hoe wij te werk gaan

Sinds 2015 zijn wij een relevante speler in de online cateringmarkt en sinds 2018 is het leveren van BBQ’s en buffetten de core business van ons bedrijf. Wij leveren complete BBQ’s en buffetten, inclusief borden, bestek, opscheplepels en andere materialen bij particulieren en bedrijven. De klant ontvang de bestelling overdag in gekoelde thermoboxen en gaat deze zelf bereiden (BBQ) of opwarmen (buffet), alles wat zij hiervoor nodig hebben wordt door ons geleverd. Na het feest zet de klant alle spullen klaar, waarna wij het de volgende dag weer ophalen en afwassen.

Kunnen we iets voor elkaar betekenen?

Wij zijn op zoek naar enthousiaste en vriendelijke partners die het leuk vinden om BBQ’s en buffetten in een bepaalde regio te leveren. Kwaliteit is natuurlijk ook erg belangrijk en de partner moet bereid zijn om de producten van IdeaalCatering te kunnen leveren.

Bent u na het lezen benieuw geworden naar de barbecuepakketten en buffetpakketten die geleverd kunnen worden? Neem dan eens een kijkje op onze website. Natuurlijk kunt u bij interesse over de beschikbare postcodegebieden, opbrengsten en kosten of het concept van IdeaalCatering altijd contact met ons opnemen! Wellicht dat we binnenkort met elkaar een kop koffie kunnen drinken en bespreken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Barbecue aan huis bestellen

Ons cateringbedrijf is gevestigd in Lopik. Lopik is centraal gelegen op de grens van de provincie Utrecht en Zuid-Holland dicht bij de plaatsen
IJsselstein, Woerden, Gouda, Schoonhoven en Bergambacht.

Meest populair

Onze laatste tips

Het team van IdeaalCatering volgt nauwkeurig de huidige trends op het gebied van buffetten.
Denk aan de nieuwste combinaties vlees en kruiden, belangrijke tips en de beste barbecue manieren.
Heeft u zelf een gouden tip die u met onze lezers wilt delen? Laat dit ons gerust weten!

Een bordje met carpaccio, parmezaanse kaar en pijnboompitten. Op de achtergrond liggen schijfjes tomaat

IdeaalCatering & Klaas Culinair: Een lekkere samenwerking

Adriaan Oskam

Bij IdeaalCatering zijn we altijd op zoek naar manieren om onze service te verbeteren en onze klanten het allerbeste te bieden. Daarom zijn we verheugd om onze samenwerking met Klaas

Feestelijke Samenwerking: IdeaalCatering en De Mobiele Kok in Utrecht

Adriaan Oskam

Ervaar de perfecte alliantie tussen IdeaalCatering en De Mobiele Kok in Utrecht. Onze feestelijke samenwerking biedt unieke partycatering en buffettencatering. Of het nu gaat om bedrijfsfeesten of speciale evenementen, wij creëren samen culinaire magie en laten feestelijke sferen tot leven komen. Geniet van smaakvolle herinneringen, verzorgd met passie en vakmanschap

De Smaakvolle wereld van lunchcatering: een samenwerking tussen IdeaalCatering en de mobiele Kok

Adriaan Oskam

Ontdek een culinair avontuur met IdeaalCatering en De Mobiele Kok, die samenwerken om landelijk overheerlijke broodjeslunches te bezorgen. IdeaalCatering staat bekend om vakmanschap in broodjes en biedt tevens verfijnde lunchbuffetten voor bedrijven. Bestel vandaag voor een moeiteloze en smaakvolle ervaring, waar kwaliteit en diversiteit samenkomen.

De Mobiele kok Jouw Culinaire Redder en Partner in Smakelijke Samenwerking

Adriaan Oskam

Ideaalcatering en De Mobiele Kok bundelen hun krachten voor een onvergetelijke culinaire ervaring in Utrecht en omstreken. Met specialiteiten zoals barbecue bezorging, gourmetarrangementen en nostalgische frietwagens bieden ze een scala aan smaakvolle opties voor evenementen. Een alliantie voor culinaire magie en onvergetelijke herinneringen.

Boek onze beste BBQ kok

Adriaan Oskam

De barbecue is gedurende de zomermaanden een van de leukste manieren van gezamenlijk eten. Mensen hebben de tijd om eens gezellig met elkaar te praten. Het sociale aspect van een maaltijd is in landen rond de Middellandse Zee veel belangrijker dan bij ons. Maaltijden kunnen daar soms uren duren. Wij zien dit in Nederland ook wel gebeuren tijdens een gezellige BBQ, alleen zijn er ook veel mensen die drukker zijn met het braden van het vlees, dan met het gezellig kletsen.