Buffet thuisbezorgen?

Adriaan Oskam

Buffet bezorgen bij u thuis

Wanneer u bij IdeaalCatering een buffet of barbecue bestelt, bieden wij de mogelijkheid dit bij u thuis te bezorgen. Zo heeft u geen omkijken naar het transport, wat soms lastig kan zijn. Niet iedereen heeft immers een grote auto waarin alles past.
Mocht u hier behoefte aan hebben, kunnen wij het buffet bij u bezorgen inclusief de nodige materialen, zoals bestek en dienbladen of borden om mee te serveren. Mocht u hier behoefte aan hebben, kunt u dit bij uw aanvraag aangeven. Wij bezorgen dan een buffet geheel naar wens.

 

Bezorgservice van IdeaalCatering

IdeaalCatering heeft voor elk feest, groot of klein, transportmogelijkheden. Wij begrijpen dat u zelf niet altijd de mogelijkheden hebt om alles op zijn plek te krijgen, zeker als u verhuurproducten bestelt of een groot buffet houdt. IdeaalCatering kan u hierbij helpen. Met diverse bedrijfswagens en zo nodig aanhangwagens zijn wij in staat om alles veilig en snel, gekoeld te verplaatsen.

 

Verschillende buffetten laten bezorgen

Wanneer u een buffet heeft besteld, wordt dit in de slagerij te Lopik bereid en verwarmd. Vervolgens transporteren wij de producten met onze geavanceerde koelboxen in onze bedrijfswagens naar u toe. Hiermee garanderen wij een optimale temperatuur en schadevrij transport door onze jarenlange ervaring in dit aspect van ons werk. Wij bieden smaakvolle warme buffetten en frisse koude buffetten aan.

Buffet of Barbecue laten thuisbezorgen met IdeaalCatering

Ook uw buffet of barbecue wordt desgewenst door ons bezorgd. Levering is gratis door heel Nederland

Zo doen wij dat!

Een helpende hand tijdens uw feest

Het organiseren van een feest is vaak spannend. Alles moet op tijd klaar zijn, u mag niets vergeten en uw gasten zijn vaak veeleisend. IdeaalCatering weet dit ook en biedt u een helpende hand. Wij denken met u mee en bezorgen het buffet of de barbecue precies op het juiste moment. Het buffet wordt op de goede temperatuur bij u thuisbezorgd.

Zelf zetten we alles klaar, we nemen desgewenst tafels, stoelen en andere materialen mee. Ook voor de aankleding wordt gezorgd. IdeaalCatering bezorgt uw buffet of barbecue, waar en wanneer u dat maar wilt! Dit alles voor zeer voordelige prijzen.