Goedkoop buffet geheel verzorgd van A tot Z

Adriaan Oskam

Een mooi feest met weinig kosten

Bent u toe aan een feestje en op zoek naar een goedkoop buffet? Lees dan snel verder. Wij verzorgen diverse buffetten van A-Z.

 

Wat staat er op het menu?

De kant-en-klare pakketten zijn bij ons zeer scherp geprijsd. U krijgt daar dan bij: kipkerriesalade, rundvleessalade, rauwkostsalade en stokbrood met kruidenboter. Maar dat is nog lang niet alle voordelen die wij leveren bij een goedkoop buffet. Wij leveren naast de salades: bami, nasi, gehaktballetjes in zoetzure saus, kipfilet in satésaus en gebakken krieltjes. Wij zorgen dat het buffet tijdig bij u wordt geleverd voorzien van borden en bestek. De afwas doen wij ook voor u.
Waar u uw feestje ook wilt geven, wij leveren door het hele land. Op onze website kunt u zien dat we nog meerdere pakketten hebben.

Het geheim van de smid

Al met al zult u zien als u vergelijkt met andere cateraars dat u voor deze prijs bij ons een goedkoop buffet heeft met hoogstaande kwaliteit. Wij hebben inmiddels jarenlange ervaring in het verzorgen van buffetten. Uw buffet wordt dan ook op de door u gewenste locatie koud of warm bij u afgeleverd. Om te zorgen dat uw buffet goed warm blijft leveren wij er de zogenaamde chafing dishes bij met alle benodigdheden.
Wij zijn gewend om voor zowel kleine als grote partijen een goedkoop buffet te verzorgen. Als u bij onze reviews kijkt kunt u dat terugvinden. Zo hebben wij een catering verzorgd voor een 50-jarig huwelijksfeest:

“Echt super ideaal

We hebben een 50 jarig feest gegeven en laten verzorgen door ideaal catering voor 65 personen een aangepast buffet , drank , statafels en bediening.

Vanaf de bestelling tot aan bediening en opruimen perfect geregeld ,vriendelijk ,plezierig en met een glimlach.

Iedereen vond het heerlijk en er was genoeg voor iedereen!”

 

Offerte voor een goedkoop buffet?

Bent u al enthousiast na het lezen van dit artikel? Bestel dan snel uw goedkoop buffet via onze website. U kunt een vrijblijvende offerte opvragen. Telefonisch zijn wij te bereiken en via WhatsApp en chat op de website kunt u al uw vragen kwijt.
Ons motto daarbij is: Goedkoop buffet, van goede kwaliteit is een geslaagd feest!

Tot ziens bij IdeaalCatering!

 

Bekijk hier hoe wij uw bestelling bezorgen

Zo doen wij dat!

Ook je buffetfeestje volledig verzorgd?