Goedkope Catering, maar dan wel heel lekker….

Adriaan Oskam

“Goedkope Catering, maar dan wel heel lekker….” Dat was het compliment wat wij kregen van een 90 jarige vrouw die haar verjaardag met de hele familie had gevierd. Natuurlijk, er zijn feesten waar de duurste catering nog niet goed genoeg is. Maar soms zijn er ook gewoon momenten dat je van goedkope catering gebruik wilt maken.

 

Onderscheidend vermogen

Als cateraar kun je je op vele manieren onderscheiden. Je kunt het mooiste, leukste of lekkerste zijn. Het probleem is echter, dat je bijna altijd wel concessies moet doen. Als je de meeste exclusieve gerechten wilt aanbieden, betekent dit dat je vaak ook duur bent. Ben je de goedkoopste, proef je dit vaak ook. De vraag hoe wij ons willen onderscheiden is er dan ook een waar onze koks hun hoofden over hebben gebroken. Na veel proberen, koken en proeven zijn ze er dan ook helemaal uitgekomen. Wij willen goedkope catering leveren maar dan wel heel erg lekker.

 

Goedkoop en lekker, hoe doe je dat?

Als je als cateraar goedkoop en lekker wilt zijn, kan dat eigenlijk maar op twee manieren. Je moet goed en vers kunnen inkopen of veel verkopen. Omdat wij als slager zijn begonnen hebben wij het grote voordeel dat wij heel mooi vlees kunnen inkopen als basis voor onze gerechten. Doordat je goedkope catering kunt leveren met zeer goede kwaliteit, ga je vanzelf ook veel meer verkopen. Hierbij krijgt u niet alleen overheerlijke gehaktballetjes in saus, maar ook ambachtelijke nasi, bami, gebakken krieltjes en kip in saté. Natuurlijk krijgt u hier ook koude gerechten bij, zoals stokbrood en een opgemaakte rundvlees-, kipkerrie- en rauwkostsalade. Nu denkt u, daar komen dan misschien nog bezorg- of afwaskosten bij… Maar niets is minder waar. Wij komen uw buffet door heel Nederland gratis bezorgen en ook de afwas doen wij voor u. Zelfs borden en bestek kunnen wij voor u meenemen.

Als u net zo enthousiast bent als de klanten die voor gingen, kunt u snel een kijkje nemen bij ons gehele assortiment. Onthoud hierbij goed: het is goedkope catering, maar dan wel heel lekker. Neem ook gerust een kijkje bij onze reviews!

 

Bekijk hier hoe wij uw bestelling bezorgen

Zo doen wij dat!

Ook je buffetfeestje volledig verzorgd?