Buffet catering, thuis of op locatie

Adriaan Oskam

Professionele buffet catering met gratis levering!

Als u een feest geeft is het ideaal om uw gasten een heerlijk buffet te serveren. Door te kiezen voor deze vorm van catering kiest u voor een concept waarin iedere gast zijn maaltijd zelf kan portioneren en selecteren. Door een buffet van IdeaalCatering te bestellen garandeert u een heerlijke maaltijd voor iedere gast, van jong tot oud!

Een buffetmaaltijd bestaat uit verschillende soorten warme gerechten, geserveerd in zogenaamde warmhoudbakken. Deze bakken worden de hele maaltijd verwarmd door gebruiksvriendelijke wegwerpbranders. Hierdoor is een optimale en constante temperatuur van de gerechten te garanderen, en zo blijft de smaak de hele avond precies zoals de kok deze bedoeld heeft.

Onze buffetten komen in koelboxen in onze bedrijfswagens naar u toe. Hiermee garanderen wij een optimale temperatuur en schadevrij transport door onze jarenlange ervaring in dit aspect van ons werk. Wij bieden smaakvolle buffetpakketten aan.

 

Buffet of Barbecue laten thuisbezorgen met IdeaalCatering

Ook uw buffet barbecue wordt desgewenst door ons bezorgd. Levering is gratis door heel Nederland!

Compleet van A-Z!

Naast de warme buffet gerechten serveert IdeaalCatering bij alle buffetten ook koude gerechten. Zo leveren wij diverse soorten salades, die wij met zorg in eigen huis opmaken met bijpassende vleeswaren, groenten en fruit. Ook leveren we rauwkostsalades, hapjes en diverse soorten desserts, al dan niet bevroren. Hierbij valt te denken aan ijs, bavarois of vruchten. Ook hebben wij diverse voorgerechten in ons assortiment, waaronder soepen en diverse soorten brood, naar wens met huisgemaakte kruidenboter. Ook is een hapjesbuffet of brunchbuffet mogelijk.

IdeaalCatering vindt een constante, hoge kwaliteit voor de koude en warme buffetten heel belangrijk. Daarom worden onze gerechten bereid door een ambachtelijke slager die een jarenlange ervaring heeft op het gebied van de catering. Hij gebruikt alleen hoogwaardige producten en combineert deze met zijn vakmanschap om zo een overheerlijke maaltijd voor iedereen te garanderen!

 

Bekijk hier hoe wij uw bestelling bezorgen

Ook je buffetfeestje volledig verzorgd?