Buffet aan huis, verrassend voordelig!

Adriaan Oskam

Buffet aan huis, voor ultiem gemak!

Buffet op locatie heeft als grote voordeel dat u thuis geen rommel heeft. Toch heeft een buffet aan huis ook z’n voordelen! Welke voordelen dit zijn leest u in dit artikel.

 

Wat zijn dat de 5 voordelen van een buffet aan huis?

    1. Gezelligheid. Een feest is vaak gezelliger in de vertrouwde omgeving
    2. Voordelig, u hoeft geen huur voor de locatie te betalen
    3. De gasten weten u te vinden, dat is voor iedereen makkelijk.
    4. U hoeft na het feest niet meer naar huis terug
    5. Aan het eind van het feest wordt het vaak erg gezellig, maar op locatie ben je vaak gebonden aan eindtijden, thuis niet

Kortom, het heeft zo z’n voordelen. Echter betekent uw feest thuis organiseren vaak ook veel in de keuken staan om te koken en het uw gasten naar de zin te maken.

 

Smaakvol en mooi buffet aan huis bestellen!

Een buffet aan huis moet niet alleen heel lekker zijn, maar het oog wil natuurlijk ook wat. Daar besteden wij bij IdeaalCatering dan ook extra aandacht aan. Zo gaan de salades niet de deur uit voordat ze zijn gecontroleerd door de kok zelf! Ook dieetwensen zijn geen enkel probleem. Dit alles doen wij voor een lage prijs, goed eten hoeft immers niet duur te zijn! Overtuig uzelf en kies voor een buffet van IdeaalCatering.

 

Gratis bezorging aan huis

Wij leveren de buffetten altijd Gratis vanaf 15 personen. U kunt voor een warme of een koude levering kiezen. Bij een koude levering dient u zelf anderhalf uur voordat u wilt gaan eten, de branders onder het buffet te zetten.

 

Bekijk hier hoe wij uw bestelling bezorgen

Zo doen wij dat!

Ook je buffetfeestje volledig verzorgd?