Warm en koud buffet, thuis of op locatie?

Adriaan Oskam

Bent u van plan om binnenkort een receptie, bruiloft of ander soort feest te geven? Wij leveren een warm en koud buffet op alle locaties.

 

Op zoek naar een lekker warm en koud buffet?

Als u een feest wilt geven, is een warm en koud buffet een ideale maaltijd. Het voordeel van een buffet is dat het gemakkelijk op elke gewenste locatie kan worden geleverd, en u heeft nergens omkijken naar. Als wij een buffet leveren, zorgen wij ervoor dat alles op tijd wordt bezorgd en dat er voldoende borden en bestek aanwezig zijn. Over de vaat hoeft u zich ook geen zorgen te maken, want die doen wij voor u!

Onze kok heeft met zorg verschillende buffetten voor u geselecteerd. Variërend van een lichte maaltijd tot een bourgondisch buffet met verschillende streekproducten.

Als u liever op de expertise van onze kok vertrouwd, dan bieden wij u de mogelijkheid om een keuze te maken uit de volgende buffetten en menu’s;

 

Buffet of Barbecue laten thuisbezorgen met IdeaalCatering

Ook uw buffet barbecue wordt desgewenst door ons bezorgd. Levering is gratis door heel Nederland.

 

Speciale buffet wensen

Mocht u voor uw warm en koud buffet andere wensen hebben, dan kunnen wij het het buffet geheel naar uw wens aanpassen. Om het buffet geheel naar uw wens aan te passen, is het belangrijk om dit goed te bespreken. U kunt hiervoor het contact formulier invullen, of u belt met nummer 0348-553222

 

Bekijk hier hoe wij uw bestelling bezorgen

Zo doen wij dat!

Ook je buffetfeestje volledig verzorgd?