Deze vragen krijgen we vaker

Voor hoeveel personen moet ik minimaal een buffet bestellen?

Een buffet bestellen kan al vanaf 8 personen en wordt dan aan huis bezorgd. Het minimale bestelaantal hangt wel af van uw woonplaats; in sommige plaatsen bezorgen we pas vanaf 12, 15 of 20 personen. Om er zeker van te zijn dat we bij u kunnen bezorgen, kunt u het beste de postcodechecker invullen! Vanaf 15 personen wordt uw buffet gratis thuisbezorgd. Tussen de 12 en 15 personen rekenen wij (vaak) €25 bezorgkosten.

Tot wanneer kan ik mijn bestelling annuleren?

Annuleren is kosteloos tot 7 dagen van tevoren. Annuleert u later, dan brengt dit kosten met zich mee:

  • Binnen 3 dagen voor de beoogde datum van de opdracht: 100%;
  • Tussen 7 en 3 dagen voor de beoogde datum van opdracht: 50%;

Zijn er bezorgkosten?

De bezorging van uw catering is vanaf 15 personen gratis in de volgende provincies:  Noord-Brabant, Utrecht, Zuid-Holland, Zuid-Hollandse Eilanden, Noord-Holland, Gelderland & Flevoland. Bekijk via de postcodechecker of wij ook bij u bezorgen! Bezorging voor minder dan 15 personen kost maximaal €25,-

Wat als ik tijdens de bezorgtijden niet aanwezig kan zijn?

Wij rijden in routes die vaststaan en niet erg flexibel zijn. Mocht u écht niet aanwezig kunnen zijn, kunnen wij de spullen gemakkelijk op een beschutte plek neerzetten of het bij de buren bezorgen. Wij kunnen de spullen ook op een andere plek in de buurt bezorgen, zodat u ze zelf verder kunt vervoeren. Mocht dit het geval zijn, laat het ons zo snel mogelijk weten!

Wat is inclusief bij een buffetpakket?

U krijgt naast het eten bij ons ook nog:

  • Opwarmschalen, opscheplepels en brandpasta
  • Borden en bestek
  • Servetten
  • Broodmand en broodplank

Hoe worden warme gerechten geleverd?

Wij leveren uw buffet traiteur aan; dit betekent dat alles gekoeld in tempexboxen zit. Hier kan het inzitten tot het moment van opwarmen (1,5 uur van tevoren). Het opwarmen is erg simpel en zal door de bezorger uitgelegd worden, ook zit er altijd een instructieformulier in de boxen. Het opwarmen duurt ca. 1,5 uur en de meegeleverde brandpasta’s zullen in totaal 3 uur blijven branden. Bekijk hier onze uitlegvideo!

 

Bieden jullie ook een speciaal pakket aan voor kinderen?

Nee, voor de kinderen hebben wij geen speciaal buffetpakket. U kunt bij ons wel extra chafing dishes huren. Hier kunt u producten in warm houden zoals patat voor de kinderen. Om een goede inschatting te maken voor het aantal personen, kunt u ervoor kiezen kinderen t/m 12 jaar voor de helft mee te rekenen.

Contactgegevens

IdeaalCatering B.V.
Rolafweg-Noord 53
3411 BJ Lopik

Volg je ons al?