Ben jij op zoek naar een goed buffet? bestel dan snel je favoriete pakket!

Of je nu een buffet nodig hebt in Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Den Bosch of Arnhem IdeaalCatering bezorgt jouw buffet aan huis in (bijna) heel Nederland. Maak het jezelf makkelijk en ga zelf geen uren in de keuken staan, maar laat dit werk over aan de kok’s van IdeaalCatering. Voor de prijs hoef je het niet te laten!

5 voordelen van een buffet bestellen IdeaalCatering

Een buffet kun je in bijna heel Nederland bestellen, maar er zijn 5 redenen om uw buffet bij IdeaalCatering te bestellen:

1. Echt lekker

Het motto van de kok’s van ideaalCatering is “Makkelijk en lekker” en dat proef je in de gerechten. Met veel aandacht zijn met de juiste ingrediënten lekkere buffetten samengesteld met voor veel mensen bekende gerechten.

2. Super makkelijk 

Of je nu een buffet aan huis of een buffet voor een feest op locatie nodig hebt, bij IdeaalCatering kun je super makkelijk een buffet bestellen, laten bezorgen en ook de vaat kun je vuil mee terug geven. Zeg nu zelf, een feest wordt toch veel leuker als je er zelf geen omkijken naar hebt.

3. Betaling achteraf op factuur 

De rekening krijg je bij IdeaalCatering vaak pas achteraf. Dit is vooral voor bedrijven erg fijn. Het voordeel hiervan is dat je nu vast een bestelling kunt plaatsen en deze nog kunt aanpassen voor de levering zonder dat er dan nog een verrekening hoeft plaats te vinden. Ideaal dus!

4. Hele scherpe prijs

Sommige mensen zullen zeggen “een goedkoop buffet” wij hebben het liever over goed buffet voor weinig geld. Ideaalcatering is een cateringbedrijf wat zich helemaal heeft gespecialiseerd in buffetten en BBQ’s. Hierdoor zijn onze processen zo efficiënt  ingericht dat het mogelijk is om een uitgebreid buffet voor een scherpe prijs aan te bieden.

5. Super tevreden klanten 

Soms is het makkelijker om je te laten overtuigen door andere. Wij zijn super blij met alle feedback die wij krijgen. gemiddeld geven klanten ons een 9.5.

Wij bezorgen in de volgende provincies:

Met onze buffetten
loopt je feestje op rolletjes

Bij IdeaalCatering bestel je de lekkerste buffetten online. Wij hebben een breed en gevarieerd aanbod in verschillende prijsklassen.
De buffetpakketten zijn samengesteld met verschillende warme gerechten en salades. Er wordt uitgegaan van een standaard gewicht per persoon.
Een buffet bestellen bij IdeaalCatering is ontzettend gemakkelijk: wij bezorgen gratis (vanaf 15 personen), halen de vuile vaat weer bij je op én doen de afwas. Ideaal dus!

Wat zeggen onze
tevreden klanten?

Wij worden beoordeeld met Icon Star IdeaalcateringIcon Star IdeaalcateringIcon Star IdeaalcateringIcon Star IdeaalcateringIcon Star Ideaalcatering 9.5 (728)

Uw buffet laten bezorgen is (vaak) mogelijk vanaf 8 personen. Vanaf 15 personen bezorgen jouw buffet  ook nog eens geheel gratis en gekoeld bij je thuis. Ideaalcatering bezorgt in een groot deel van het land; vul de postcodechecker in om te kijken of we ook bij jou bezorgen. Ligt jouw woonplaats buiten ons bezorggebied? Niet getreurd: je kunt dan bij één van onze partners een buffet bestellen!

Waar je ook woont Ideaalcatering

Onze laatste tips

Het team van IdeaalCatering volgt nauwkeurig de huidige trends op het gebied van buffetten.
Denk aan de nieuwste gerechten, belangrijke tips en de beste materialen. Heeft u zelf een
gouden tip die u met onze lezers wilt delen? Laat dit ons gerust weten!

Feestelijke Samenwerking: IdeaalCatering en De Mobiele Kok in Utrecht

Adriaan Oskam

Ervaar de perfecte alliantie tussen IdeaalCatering en De Mobiele Kok in Utrecht. Onze feestelijke samenwerking biedt unieke partycatering en buffettencatering. Of het nu gaat om bedrijfsfeesten of speciale evenementen, wij creëren samen culinaire magie en laten feestelijke sferen tot leven komen. Geniet van smaakvolle herinneringen, verzorgd met passie en vakmanschap

Buffet thuisbezorgen?

Adriaan Oskam

Wanneer u bij IdeaalCatering een buffet of barbecue bestelt, bieden wij de mogelijkheid dit bij u thuis te bezorgen. Zo heeft u geen omkijken naar het transport, wat soms lastig kan zijn. Niet iedereen heeft immers een grote auto waarin alles past. Mocht u hier behoefte aan hebben, kunnen wij het buffet bij u bezorgen inclusief de nodige materialen, zoals bestek en dienbladen of borden om mee te serveren. Mocht u hier behoefte aan hebben, kunt u dit bij uw aanvraag aangeven. Wij bezorgen dan een buffet geheel naar wens.

Goedkoop buffet geheel verzorgd van A tot Z

Adriaan Oskam

De kant-en-klare pakketten zijn bij ons zeer scherp geprijsd. U krijgt daar dan bij: kipkerriesalade, rundvleessalade, rauwkostsalade en stokbrood met kruidenboter. Maar dat is nog lang niet alle voordelen die wij leveren bij een goedkoop buffet. Wij leveren naast de salades: bami, nasi, gehaktballetjes in zoetzure saus, kipfilet in satésaus en gebakken krieltjes. Wij zorgen dat het buffet tijdig bij u wordt geleverd voorzien van borden en bestek. De afwas doen wij ook voor u.

Italiaans buffet bestellen

Italiaans buffet aan huis

Adriaan Oskam

Een Italiaans buffet aan huis bestellen bij IdeaalCatering is in ieder geval een goed begin, en dan doen wij ook nog eens het gehele werk voor u. U hoeft niets anders te doen dan het overheerlijke Italiaanse buffet te bestellen, wij leveren het gratis door heel Nederland af, op de door u gewenste locatie.

Warm buffet aan huis

Warm buffet aan huis bestellen

Adriaan Oskam

Bij een geslaagd feest hoort een goed verzorgde maaltijd. Maar u wilt zelf ook kunnen genieten van uw feest of partij. Daarom is een warm buffet aan huis laten bezorgen een goede uitkomst. Door een warm buffet te kiezen, kiest u voor gemak, voordeel en smaak! U en uw gasten kunnen genieten van een heerlijk verzorgde maaltijd en u hoeft nergens naar om te kijken!