Buffet catering in Zuid-Holland

Bij IdeaalCatering bent u aan het juiste adres voor een geslaagd buffet! U kunt gemakkelijk zelf uw buffet samenstellen, of uit één van onze pakketten kiezen.

 • Gratis bezorging
 • Kwaliteitsslager
 • Afwasservice
 • Gekoelde levering
 • Gratis servies en chafing dish

CATERING NODIG IN ZUID-HOLLAND?

Catering nodig in Zuid-Holland voor bedrijf of particulier? IdeaalCatering verzorgt catering voor onder andere een bedrijfsfeest, overwerkers, bruiloft, buurtfeesten etc.  Wij komen iedere dag in Zuid-Holland en kunnen daarom dagelijks catering bij u thuis of op uw locatie verzorgen. U kunt ons assortiment van buffettenBBQ’s, drankenpersoneel en verhuur op onze website bekijken en direct bestellen.

GEMAKKELIJK ONLINE TE BESTELLEN

U kunt uw bestelling gemakkelijk plaatsen in onze webshop. Wij zullen contact met u opnemen voor de gewenste levertijd. Wenst u dat wij uw buffet voor u klaarzetten, dan regelen wij dit graag voor u! Onze bezorgers zijn altijd bereid met u mee te denken.

Heeft u vragen, dan kunt natuurlijk bellen of een berichtje sturen via het contact formulier. Binnen 24 uur zullen wij uw vraag beantwoorden. Wilt u bij ons op locatie uw catering doorspreken? Dan bent u van harte welkom in Lopik. Onder het genot van een kopje koffie of thee zullen we alles met u doorspreken. Wilt u liever dat wij bij u op locatie komen kijken in Gouda, Katwijk, Delft of Zoetermeer, zodat we gelijk inzicht krijgen in welke situatie het feest gevierd zal worden, maak dan een afspraak! Wij helpen u graag.

BEREIDING UIT EIGEN SLAGERIJ

Met veel passie werken wij vanuit onze slagerij in Lopik. Hier worden al uw buffetten op een ambachtelijke wijze klaargemaakt. Naast de slagerij en catering hebben wij ook nog een partyverhuur. Hierdoor is IdeaalCatering echt een “one stop shop”. Wij helpen u graag met buffetpakketten maar ook een compleet feest verzorgen doen wij graag. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen, of wilt u een compleet verzorgde barbecue bestellen in Rotterdam, Den Haag, Leiden of Dordrecht? Neem dan contact op via telefoon, e-mail of kom gezellig op de koffie. Dan bespreken met elkaar hoe uw ideale buffet eruit ziet!

AANBEVELINGEN

Wij leveren in de volgende plaatsen

Neem contact op met IdeaalCatering

Heeft u vragen rondom het bestellen van een buffet of catering in de omgeving van Zuid-Holland?
Neem dan contact op met IdeaalCatering middels onderstaand contactformulier.

  Voornaam
  Achternaam
  Telefoon
  E-mail
  Vragen en / of opmerking