Catering in Capelle aan den IJssel

Bij IdeaalCatering bent u aan het juiste adres voor een geslaagd buffet! U kunt gemakkelijk zelf uw buffet samenstellen, of uit één van onze pakketten kiezen.

 • Gratis bezorging
 • Kwaliteitsslager
 • Afwasservice
 • Gekoelde levering
 • Gratis servies en chafing dish

ZOEKT U CATERING IN CAPELLE AAN DEN IJSSEL?

Als u opzoek bent naar catering in Capelle aan den IJssel of Nieuwerkerk aan den IJssel en omgeving dan helpen wij u graag. Van complete catering tot het leveren van hapjes aan huis of BBQ met kok. Het is allemaal mogelijk bij IdeaalCatering. Wat bijzonder is aan de catering van IdeaalCatering zijn de prijs, kwaliteit en service. Benieuwd wat catering in Capelle aan den IJssel of Nieuwerkerk aan den IJssel kost? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan! Naast BBQ’s, buffetten en hapjes kunt u ook bij ons terecht voor lunchbuffetten, gourmetschotels en bedrijfsmaaltijden.

HOE ZIET EEN BUFFET BIJ IDEAALCATERING ERUIT?

Een buffet is er in verschillende soorten en maten. Alle buffetten hebben zowel warme als koude gerechten. De gerechten worden bij IdeaalCatering altijd ambachtelijk bereid en gegarneerd. Onze koks zeggen altijd; “Ons eten moet net zo lekker zijn als dat het eruit ziet” en zeg nu zelf; een buffet bij IdeaalCatering is toch een lust voor het oog?

WELKE MOGELIJKHEDEN ZIJN ER NOG MEER?

Eigenlijk bepaalt u als klant wat de mogelijkheden zijn. Als u een themafeest wilt met een stylist om u te helpen met de styling dan is dit mogelijk. Maar wilt u een complete barbecue bestellen of een lekker buffet, dan bent u ook bij IdeaalCatering aan het juiste adres. Zo kunt u bij IdeaalCatering terecht voor:

Uw complete BBQ bestellen
Uw buffet bestellen
Drankarangementen
Hapjes
Partyverhuur
Personeel

De koks van IdeaalCatering raden u het buffet Compleet aan; met onder andere gemarineerde zalmfilet, warme beenham met honingmosterdsaus en een heerlijke waldorfsalade! Als u het buffet aan wilt vullen met bijvoorbeeld kip in piri piri saus, dan is dit geen enkel probleem.

GRATIS BEZORGING VAN UW CATERING IN CAPELLE AAN DEN IJSSEL

Omdat wij gevestigd zijn in Lopik bezorgen wij graag uw catering in Capelle aan den IJssel of Nieuwerkerk aan den IJssel. De bezorging is vanaf 15 personen altijd GRATIS. Levering kan zowel gekoeld of warm. Dit doen wij in thermoboxen.

UNIEKE EIGENSCHAPPEN VAN IDEAALCATERING

IdeaalCatering levert goede catering voor een lage prijs. Deze prijzen kunnen wij u bieden omdat wij veel schaalvoordelen hebben. Maar de belangrijkste reden is onze visie. Wij willen namelijk catering bereikbaar maken voor iedereen. Meer weten over onze bedrijfsvoering, lees dan over ons.

AANBEVELINGEN

Service
Bezorging in heel Nederland
Wij doen zelfs de afwas voor u
Gekoelde levering
Levering in koelboxen mogelijk
Flexibel
Benodigheden
Porseleinen borden
RVS Bestek
Servetten
Warmhoudpan
Broodmes + snijplank
Gasbarbecue
Bijgerechten
Verschillende soorten salade
Stokbrood
Kruidenboter
Saté saus
Verschillende soorten saus

Neem contact op met IdeaalCatering

Heeft u vragen rondom het bestellen van een buffet of catering in de omgeving van Capelle aan den IJssel?
Neem dan contact op met IdeaalCatering middels onderstaand contactformulier.

  Voornaam
  Achternaam
  Telefoon
  E-mail
  Vragen en / of opmerking