DIRECT JE BUFFET BESTELLEN

Buffet aan huis

Buffetpakketten

buffet All-in

Buffet zelf samenstellen

Borrel

Borrels

Verhuurproducten

WAT ONZE KLANTEN OVER ONS ZEGGEN

Service
Bezorging in heel Nederland
Wij doen zelfs de afwas voor u
Gekoelde levering
Levering in koelboxen mogelijk
Flexibel
Benodigheden
Porseleinen borden
RVS Bestek
Servetten
Warmhoudpan
Broodmes + snijplank
Bijgerechten
Verschillende soorten salade
Stokbrood
Kruidenboter
Saté saus
Verschillende soorten saus

All in Buffetpakketten bij ideaalcatering

IdeaalCatering denkt graag mee met zijn klanten. Daarom weten wij dat een leuke  feestavond vaak start met een onbezorgde maaltijd. Onze buffetten zijn daarom allemaal All-Inclusief. In onze all-in buffetpakketten vindt u naast een heerlijke maaltijd ook borden, bestek, servetten, au bain marie’s en afwasservice. Bekijk snel al onze buffetten!
All in Buffetpakketten bij ideaalcatering

Buffet Catering Bestellen

Buffet catering zit ons in de genen. Al in de jaren 80 was het de slager Cor Oosterom die het eerste buffet leverde. Inmiddels heeft de volgende generatie de catering geprofessionaliseerd en dat heeft ervoor gezorgd dat IdeaalCatering dagelijks door heel Nederland buffetten levert. De buffetten van IdeaalCatering zijn heel divers en kunnen op maat worden aangepast. Één ding is in al die jaren nooit veranderd: onze passie voor mooi en lekker eten. Bekijk snel onze buffetten of neem direct contact met ons op.
Buffet Catering Bestellen

Buffet volledig thuisbezorgd

U eet nergens zo lekker als thuis. Zeker als een buffet van IdeaalCatering bij u wordt thuisbezorgd. Wij komen het buffet altijd de afgesproken tijd bezorgen en de vuile vaat nemen wij weer mee naar huis. Wij heten niet voor niets IdeaalCatering. Want wat is er nu meer Ideaal dan een heerlijk buffet thuisbezorgd. Heeft u ook nog tafels, stoelen en tenten nodig? Ook dan bent u bij IdeaalCatering aan het juiste adres.
Buffet volledig thuisbezorgd