Geniet van een verzorgd buffet,

bestel snel uw favoriete pakket!

Maak uw feest compleet met een buffet van IdeaalCatering. Bestellen kan vanaf 15 personen. Kies het pakket dat u aanspreekt en vul eventueel aan met bepaalde dieetwensen, dan komen wij alles bij u bezorgen én halen we de vuile vaat gratis op!

Gemakkelijk online te bestellen

Het bestellen van uw buffetten hebben wij zo eenvoudig mogelijk gemaakt. In onze webshop vindt u alles wat u nodig kunt hebben voor een geslaagd feest. Zo kunt u uw feest helemaal naar eigen wens samenstellen. Zodra de bestelling bij ons binnenkomt, nemen wij contact met u op. Mocht u toch nog vragen voor ons hebben, dan kunt u natuurlijk altijd even met ons bellen. Adriaan of Frank helpen u dan graag bij het plannen van uw ideale feest. Wilt u liever dat wij bij u op locatie komen kijken om inzicht te krijgen in welke situatie het feest gevierd zal worden, maak dan een afspraak! Wij helpen u graag. Bezorging van uw buffetten in Friesland is (vanaf 15 personen) altijd gratis!

 

Ambachtelijk bereid

Met veel passie werken wij vanuit ons plekje in Lopik. Lopik ligt centraal in de provincie Utrecht. Hier worden al uw buffetten en BBQ’s op een ambachtelijke wijze klaargemaakt door onze kok’s en slagers. Wij helpen u graag met buffetpakketten, maar ook een compleet feest verzorgen doen wij graag. Benieuwd wat wij voor uw buffetten in Friesland kunnen betekenen of wilt u een compleet verzorgde barbecue bestellen? Neem dan contact op via telefoon, e-mail of kom gezellig op de koffie.

Aalsum

Abbega

Akkrum

Aldeboarn

Allingawier

Anjum

Appelscha

Arum

Augustinusga

Bakhuizen

Bakkeveen

Balk

Bantega

Beetsterzwaag

Birdaard-Burdaard

Bitgummole

Boazum

Boelenslaan

Boijl

Bollingawier

Bolsward

Boornbergum

Boornzwaag

Buitenpost

Burgum

Cornwerd

Damwoude

De-Blesse

De-Tike

De-Veenhoop

De-Westereen

Dearsum

Dedgum

Deinum

Delfstrahuizen

Dokkum

Drachten

Drachtstercompagnie

Dronrijp

Earnewald-Eernewoude

Easterein

Easterlittens-Oosterlittens

Eastermar-Oostermeer

Easterwierrum

Echtenerbrug-

Ee-Fr

Elahuizen

Elsloo-Fr

Engwierum

Exmorra

Ferwert

Finkum-Feinsum

Foudgum

Franeker

Gaast

Gaastmeer

Goingarijp

Gorredijk

Grou

Hantum

Hantumhuizen

Hardegarijp

Harich

Harkema

Harlingen

Haule

Haulerwijk

Heeg

Heerenveen

Hegebeintum

Hemelum

Hiaure

Hieslum

Hijum

Hindeloopen

Hitzum

Holwerd

Houtigehage

Idsegahuizum

Idskenhuizen

IJlst

Irnsum

It-Heidenskip

Itens

Jannum

Jelsum

Jistrum—Eestrum

Joure

Jubbega

Katlijk

Kimswerd

Koarnjum

Kollum

Kollumerpomp

Kollumerzwaag

Kornwerderzand

Koudum

Koufurderrige

Kubaard

Langedijke

Langelille

Langweer

Leeuwarden

Lemmer

Lippenhuizen

Lollum

Makkinga

Makkum

Mantgum

Marrum

Metslawier

Moddergat

Molkwerum

Munnekeburen-

Munnekezijl

Nes-Friesland

Niawier—Nijewier

Nij-Beets

Nijega

Nijelamer

Nijemirdum

Nijland

Noordbergum

Noordwolde

Oentsjerk

Offingawier

Oldeberkoop

Oldeholtpade

Oldeouwer

Oldetrijne

Olterterp

Oosterbierum

Oosternijkerk-

Oosterstreek

Oosterwolde-Frl

Oosterzee

Opeinde

Oranjewoud

Oude-Bildtzijl

Oude-Horne

Oudega–gemSmallingerlnd

Oudega-Gem-Wymbritserad

Oudehaske

Oudehorne

Oudemirdum

Oudkerk-Aldtsjerk

Oudwoude

Ouwster-Nijega

Ouwsterhaule

Paesens

Piaam

Pingjum

Poppenwier

Ravenswoud

Reitsum

Ried

Rijperkerk-

Rijs

Rinsumageest

Rohel

Roodhuis

Rottevalle

Ruigahuizen

Scherpenzeel-FR

Sexbierum

Sint-Annaparochie

Sint-Jacobiparochie

Sint-Nicolaasga

Sloten

Smallebrugge

Sneek

Sondel

Stavoren

Steggerda

Stiens

Suameer

Sumar

Surhuisterveen

Terherne

Terkaple

Ternaard

Terwispel

Tirns

Twijzel-Twizel

Twijzelerheide

Tytsjerk

Tzum

Ureterp

Veenklooster

Veenwouden-Feanwalden

Vinkega

Vrouwenparochie

Waaxens-gem-Dongeradeel

Warfstermolen

Warns

Warstiens

Wartena

Weidum

Wergea

Westergeest

Westhem

Wetsens

Wierum-Fr

Wijckel

Wijnjewoude

Wijns

Wirdum

Witmarsum

Wiuwert

Wjelsryp

Wolsum

Wolvega

Wommels

Workum

Woudsend

Wytgaard

Zurich

Zwaagwesteinde

Met onze buffetten
loopt je feestje op rolletjes

Bij IdeaalCatering bestel je de lekkerste buffetten. Wij hebben een breed en gevarieerd aanbod in verschillende prijsklassen.
De buffetpakketten zijn samengesteld met verschillende warme gerechten en salades. Er wordt uitgegaan van een standaard gewicht per persoon.
Een buffet bestellen bij IdeaalCatering is ontzettend gemakkelijk: wij bezorgen gratis (vanaf 15 personen), halen de vuile vaat weer bij je op én doen de afwas. Ideaal dus!

Wat zeggen onze
tevreden klanten?

Wij worden beoordeeld met Icon Star IdeaalcateringIcon Star IdeaalcateringIcon Star IdeaalcateringIcon Star IdeaalcateringIcon Star Ideaalcatering 9.5 (728)

Bestellen is (vaak) mogelijk vanaf 8 personen. Wij bezorgen jouw buffetbestelling vanaf 15 personen geheel gratis en gekoeld bij je thuis. Ideaalcatering bezorgt in een groot deel van het land; vul de postcodechecker in om te kijken of we ook bij jou bezorgen. Ligt jouw woonplaats buiten ons bezorggebied? Niet getreurd: je kunt dan bij één van onze partners bestellen!

Bestellen in Friesland

Onze laatste tips

Het team van IdeaalCatering volgt nauwkeurig de huidige trends op het gebied van buffetten.
Denk aan de nieuwste gerechten, belangrijke tips en de beste materialen. Heeft u zelf een
gouden tip die u met onze lezers wilt delen? Laat dit ons gerust weten!

Feestelijke Samenwerking: IdeaalCatering en De Mobiele Kok in Utrecht

Adriaan Oskam

Ervaar de perfecte alliantie tussen IdeaalCatering en De Mobiele Kok in Utrecht. Onze feestelijke samenwerking biedt unieke partycatering en buffettencatering. Of het nu gaat om bedrijfsfeesten of speciale evenementen, wij creëren samen culinaire magie en laten feestelijke sferen tot leven komen. Geniet van smaakvolle herinneringen, verzorgd met passie en vakmanschap

Buffet thuisbezorgen?

Adriaan Oskam

Wanneer u bij IdeaalCatering een buffet of barbecue bestelt, bieden wij de mogelijkheid dit bij u thuis te bezorgen. Zo heeft u geen omkijken naar het transport, wat soms lastig kan zijn. Niet iedereen heeft immers een grote auto waarin alles past. Mocht u hier behoefte aan hebben, kunnen wij het buffet bij u bezorgen inclusief de nodige materialen, zoals bestek en dienbladen of borden om mee te serveren. Mocht u hier behoefte aan hebben, kunt u dit bij uw aanvraag aangeven. Wij bezorgen dan een buffet geheel naar wens.

Goedkoop buffet geheel verzorgd van A tot Z

Adriaan Oskam

De kant-en-klare pakketten zijn bij ons zeer scherp geprijsd. U krijgt daar dan bij: kipkerriesalade, rundvleessalade, rauwkostsalade en stokbrood met kruidenboter. Maar dat is nog lang niet alle voordelen die wij leveren bij een goedkoop buffet. Wij leveren naast de salades: bami, nasi, gehaktballetjes in zoetzure saus, kipfilet in satésaus en gebakken krieltjes. Wij zorgen dat het buffet tijdig bij u wordt geleverd voorzien van borden en bestek. De afwas doen wij ook voor u.

Italiaans buffet bestellen

Italiaans buffet aan huis

Adriaan Oskam

Een Italiaans buffet aan huis bestellen bij IdeaalCatering is in ieder geval een goed begin, en dan doen wij ook nog eens het gehele werk voor u. U hoeft niets anders te doen dan het overheerlijke Italiaanse buffet te bestellen, wij leveren het gratis door heel Nederland af, op de door u gewenste locatie.

Warm buffet aan huis

Warm buffet aan huis bestellen

Adriaan Oskam

Bij een geslaagd feest hoort een goed verzorgde maaltijd. Maar u wilt zelf ook kunnen genieten van uw feest of partij. Daarom is een warm buffet aan huis laten bezorgen een goede uitkomst. Door een warm buffet te kiezen, kiest u voor gemak, voordeel en smaak! U en uw gasten kunnen genieten van een heerlijk verzorgde maaltijd en u hoeft nergens naar om te kijken!

Stamppottenbuffet bestellen

Stamppottenbuffet

Adriaan Oskam

Typisch Hollandse gezelligheid met ons stamppottenbuffet. Een heerlijke maaltijd met “oude” bekende Hollandse stamppotten, maar ook verrassende varianten! Dankzij het brede assortiment zit uw favoriete stamppot er vast bij! De ambachtelijke rookworsten van IdeaalCatering zijn onlangs bekroond met een Goud-keurmerk. Dus dat wordt genieten op z’n Hollands! Wilt u schuiven in de buffetten? Dat kan! Zet uw wensen in het contactformulier en wij passen het voor u aan!

Coronaproof buffet

Adriaan Oskam

In tijden van corona vraagt het soms net wat meer creativiteit om ook te genieten van de leuke dingen in het leven. Een mooi voorbeeld hiervan is een feest geven. Velen missen op dit moment de gezelligheid van het bij elkaar zijn. Helaas weet ook niemand hoe lang dit gaat duren en zijn we allemaal afhankelijk hoe het de komende tijd zal gaan. Maar toch... Een buffet bij IdeaalCatering zal hierbij kunnen helpen, mits we wel de juiste maatregelen in acht nemen. Daarom heeft IdeaalCatering de coronachecklist gemaakt, zodat u coronaproof kunt genieten van heerlijk eten.