Geniet van een verzorgd buffet,

bestel snel uw favoriete pakket!

Maak uw feest compleet met een buffet van IdeaalCatering. Kies het pakket dat u aanspreekt en vul eventueel aan met bepaalde dieetwensen, dan komen wij alles bij u bezorgen én halen we de vuile vaat gratis op!

Waarom bij IdeaalCatering?

Bij IdeaalCatering is er een ruime keuze uit veel verschillende buffetpakketten voor allerlei gelegenheden. Wil je binnenkort je verjaardag vieren, ga je trouwen of bestaat het bedrijf waar je werkt 25 jaar? Voor het vieren van welke gelegenheid dan ook kun je bij IdeaalCatering terecht. Er zijn genoeg keuzes uit buffetpakketten zoals ons populaire buffet, het Italiaanse buffet met onder andere Caprese salade als bijgerecht of bijvoorbeeld het vegetarische pakket. Zo denken wij met jou en de gasten mee en kun je zo kiezen voor het pakket dat het beste bij jullie past. Tip van de kok: kies voor buffet Hollandia om te genieten van de lekkerste binnenlandse producten.

 

IdeaalCatering: alles is geregeld!

Wanneer je het buffetpakket bestelt bij IdeaalCatering, wordt alles voor je tot in de puntjes verzorgd.

  1. Wij leveren de buffetpakketten gratis en al vanaf 15 personen bij jou thuis in Kwintsheul. De buffetten worden koud geleverd in thermoboxen. Alles wat je verder nog nodig hebt voor het buffet leveren wij erbij, hierbij kun je denken aan borden en bestek, opscheplepels, een broodplank etc.
  2. Omdat de buffetpakketten geheel compleet geleverd kunnen worden, hoef je zelf nergens meer aan te denken en kun je zorgeloos en optimaal genieten van één van onze buffetpakketten op je feest!
  3. Ook na het feest hoef je je nergens zorgen over te maken want we komen alles weer bij je ophalen. Achteraf kan je de gebruikte spullen weer terug in de boxen doen en wij doen voor jou de afwas!

 

Rekening houden met al uw gasten

Voor het geven van een feest met veel gasten in Kwintsheul moet natuurlijk aan veel gedacht worden. Zo kan het zijn dat er ook gasten komen met een allergie, ook hierbij denkt IdeaalCatering met jou mee. Wanneer je aangeeft om welke allergie het gaat en voor hoeveel personen dit geldt, kunnen wij hier rekening mee houden. Zo zorgen wij voor aangepaste gerechten voor hen zodat ook zij kunnen genieten van het buffet.

Neem voor meer informatie over catering in Kwintsheul een kijkje op onze website of neem contact met ons op. Zo zorgen wij er samen voor dat uw bestelling één groot feest wordt.

Met onze buffetten
loopt je feestje op rolletjes

Bij IdeaalCatering bestel je de lekkerste buffetten. Wij hebben een breed en gevarieerd aanbod in verschillende prijsklassen.
De buffetpakketten zijn samengesteld met verschillende warme gerechten en salades. Er wordt uitgegaan van een standaard gewicht per persoon.
Een buffet bestellen bij IdeaalCatering is ontzettend gemakkelijk: wij bezorgen gratis (vanaf 15 personen), halen de vuile vaat weer bij je op én doen de afwas. Ideaal dus!

Wat zeggen onze
tevreden klanten?

Wij worden beoordeeld met Icon Star IdeaalcateringIcon Star IdeaalcateringIcon Star IdeaalcateringIcon Star IdeaalcateringIcon Star Ideaalcatering 9.5 (728)

Bestellen is mogelijk vanaf 12 personen. Wij bezorgen jouw buffetbestelling vanaf 15 personen geheel gratis en gekoeld bij je thuis. Ideaalcatering bezorgt in een groot deel van het land; vul de postcodechecker in om te kijken of we ook bij jou bezorgen. Ligt jouw woonplaats buiten ons bezorggebied? Niet getreurd: je kunt dan bij één van onze partners bestellen!

Bestellen in Zuid-Holland

Onze laatste tips

Het team van IdeaalCatering volgt nauwkeurig de huidige trends op het gebied van buffetten.
Denk aan de nieuwste gerechten, belangrijke tips en de beste materialen. Heeft u zelf een
gouden tip die u met onze lezers wilt delen? Laat dit ons gerust weten!

Buffet thuisbezorgen?

Adriaan Oskam

Wanneer u bij IdeaalCatering een buffet of barbecue bestelt, bieden wij de mogelijkheid dit bij u thuis te bezorgen. Zo heeft u geen omkijken naar het transport, wat soms lastig kan zijn. Niet iedereen heeft immers een grote auto waarin alles past. Mocht u hier behoefte aan hebben, kunnen wij het buffet bij u bezorgen inclusief de nodige materialen, zoals bestek en dienbladen of borden om mee te serveren. Mocht u hier behoefte aan hebben, kunt u dit bij uw aanvraag aangeven. Wij bezorgen dan een buffet geheel naar wens.

Catering voor Bedrijven

Ideaalcatering heeft veel te bieden als het gaat om zakelijke catering voor bedrijven. Denk bijvoorbeeld aan de maaltijden voor de mensen die overwerken, maar ook aan een lunch tijdens een vergadering of receptie of de catering tijdens het jaarlijkse personeelsfeest.

Verjaardagscatering

Catering voor verjaardagen

Adriaan Oskam
|

Viert u binnenkort uw 50e verjaardag? Wordt uw vader 75? Of is één van uw kinderen jarig? Om wie het ook gaat; een verjaardagsfeestje móét gevierd worden! Wij begrijpen dat het een hele klus kan zijn om alles te regelen zodat uw feest een succes wordt en daarom is IdeaalCatering de perfecte oplossing. Een uitbundige Sweet Sixteen of een wat rustigere verjaardag; wij zijn van alle markten thuis en zullen er alles aan doen om er een onvergetelijk feest van te maken.

Catering met aandacht & Ambacht Ideaalcatering

IdeaalCatering als catering bedrijf

Adriaan Oskam
|

Cateringbedrijven zijn er in alle soorten en maten. Wanneer u een feest wilt geven is er altijd wel een cateraar in de buurt te vinden. Dit lijkt positief, maar soms ziet u door de bomen het bos niet meer. Welk catering bedrijf moet u nou kiezen? Vrienden en bekenden hebben allemaal weer andere aanbevelingen en ervaringen en ondertussen zit u met de handen in het haar. Elk cateringbedrijf heeft zich wel ergens in gespecialiseerd. Wij hebben onze specialisatie in buffetten. Maandelijks worden er nieuwe buffetten gemaakt en kunt u die via onze webshop bestellen. Bent u benieuwd naar ons uitgebreide keuze aan buffetten?

Feestelijke brunch voor pasen bestellen? Dat is een eitje! Ideaalcatering

Boerderij Repos Ailleurs

Bent u opzoek naar een gezellige locatie voor uw (bedrijfs) feest? Dan bent u bij Kaasboerderij Repos Ailleurs helemaal aan het juiste adres. De boerderij is centraal gelegen in de provincie Utrecht, en naast de nostalgisch ingerichte zalen, heeft deze boerderij nog veel meer te bieden. Er zijn namelijk verschillende activiteiten rond het thema “Duurzame Landbouw”. Zo kunt u zelf ervaren hoe het proces van melken tot kaasmaken in zijn werk gaat of aanschuiven bij de cursus koe schilderen. Deze verschillende activiteiten maken Kaasboerderij Repos Ailleurs uitermate geschikt voor een uniek bedrijfsuitje. U kunt vergaderen in de hooiberg en vervolgens een rondleiding krijgen door boer Jan.