Warm buffet aan huis bestellen

Adriaan Oskam

Volledig verzorgd warm buffet aan huis

Bij een geslaagd feest hoort een goed verzorgde maaltijd. Maar u wilt zelf ook kunnen genieten van uw feest of partij. Daarom is een warm buffet aan huis laten bezorgen een goede uitkomst. Door een warm buffet te kiezen, kiest u voor gemak, voordeel en smaak! U en uw gasten kunnen genieten van een heerlijk verzorgde maaltijd en u hoeft nergens naar om te kijken!

 

Warme buffetten voor elk budget

IdeaalCatering heeft diverse pakketten samengesteld voor een warm buffet aan huis. Dit varieert van de voordelige buffetten Populair en Ideaal tot onze heerlijke buitenlandse buffetten Italiaans en Française Liever lekker Hollands? Daarvoor hebben wij buffet Hollandia en het Stamppotbuffet. De buffetpakketten zijn met zorg samengesteld. Naast deze buffetten, hebben wij natuurlijk nog veel meer buffet- en cateringmogelijkheden.

Aandachtspunten bij het organiseren

Wanneer u kiest voor een warm buffet aan huis zijn er een aantal punten die u van te voren moet doornemen. Door met deze punten rekening te houden zal uw buffet geslaagd verlopen. Wij hebben voor u een korte checklist samengesteld:

    • Hoeveel mensen verwacht u op het feest?
    • Welke leeftijdsklasse hebben de gasten (kinderen, ouderen, gemengd)?
    • Zijn er gasten met dieetwensen? (Geef dit aan bij uw bestelling).
    • Hoe laat wil ik starten met het eten? (Wij hebben vaak 15 minuten nodig om alles op zijn plek te zetten).

De bezorging van uw buffet

Wij bezorgen van maandag t/m zaterdag buffetten door heel Midden-Nederland aan huis. Dit zijn de provincies: Utrecht, Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Gelderland, Zuid-Hollandse Eilanden en Noord-Limburg. Overige bestellingen zijn in overleg ook mogelijk. De bezorging en het weer ophalen van het buffet is geheel gratis vanaf 20 personen. Als u een bestelling heeft geplaatst, kan deze tot vier werkdagen voor aanvang gewijzigd worden.

De levering bij u thuis

De warme buffetten worden aangeleverd in geïsoleerde boxen, waarna ze geserveerd worden in een au bain marie. Dit zijn bakken die rusten op een laagje kokend water met daaronder een wegwerpbrander die brandt op een gebruiksvriendelijke en veilige brandpasta. U kunt ook kiezen voor de koude levering van uw buffet aan huis. Wij leveren de gerechten dan gekoeld aan in thermoboxen. Hierin blijven de gerechten tot 24 uur koud. Vervolgens kunt u zelf de branders onder het buffet aansteken en na circa 1,5 uur genieten van een heerlijk buffet.

Wanneer u kiest voor een warm en koud buffet aan huis van IdeaalCatering zullen borden, bestek, servetten en schalen er gratis bijgeleverd worden. Na afloop van het warme buffet nemen wij de vuile vaat weer mee en doen wij zelfs de afwas voor u!

Stel uw eigen buffet samen

Voor grotere partijen maken we graag een afspraak om uw wensen door te spreken. Wij nemen de tijd om alles goed met u te bespreken. Zo kijken we naar het voorgenomen budget en zullen wij alle mogelijkheden met u te bespreken. Op deze manier maken wij van iedere bestelling een feest!

 

Bekijk hier hoe wij uw bestelling bezorgen

Zo doen wij dat!

Ook je buffetfeestje volledig verzorgd?