Warm buffet aan huis bestellen

Adriaan Oskam

Volledig verzorgd warm buffet aan huis

Bij een geslaagd feest hoort een goed verzorgde maaltijd. Maar u wilt zelf ook kunnen genieten van uw feest of partij. Daarom is een warm buffet aan huis laten bezorgen een goede uitkomst. Door een warm buffet te kiezen, kiest u voor gemak, voordeel en smaak! U en uw gasten kunnen genieten van een heerlijk verzorgde maaltijd en u hoeft nergens naar om te kijken!

 

Warme buffetten voor elk budget

Bij IdeaalCatering bestel je de lekkerste warme buffetten aan huis online. Wij hebben een breed en gevarieerd aanbod in verschillende prijsklassen. Een buffet bestellen bij IdeaalCatering is ontzettend gemakkelijk: wij bezorgen (vanaf 15 personen zelfs gratis), halen de vuile vaat weer bij je op én doen de afwas. Ideaal dus!

Aandachtspunten bij het organiseren

Wanneer u kiest voor een warm buffet is het aan te raden om over de volgende dingen goed na te denken:

  • Is het de bedoeling dat er alleen vlees op het menu staat, of is er ook behoefte aan vegetarische producten?
  • Hoeveel mensen kunnen er op het feest verwacht worden?
  • Welke leeftijdsklasse hebben de gasten? (kinderen, ouderen of gemengd?)
  • Hoeveel ruimte heb ik ter beschikking? U dient rekening te houden met de buffettafels voor het opdienen van de producten en de zitplaatsen voor het eten.
  • Heeft u een thema te vieren? Geeft u dit dan aan tijdens uw bestelling. Wij kunnen meedenken met evt. invulling van producten met een bijbehorend thema.

De bezorging van uw buffet

Wij bezorgen van maandag t/m zaterdag buffetten door heel Midden-Nederland aan huis. Dit zijn de provincies: Utrecht, Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Gelderland, Zuid-Hollandse Eilanden en Noord-Limburg. Overige bestellingen zijn in overleg ook mogelijk. De bezorging en het weer ophalen van het buffet is geheel gratis vanaf 15 personen. Als u een bestelling heeft geplaatst, kan deze tot vier werkdagen voor aanvang gewijzigd worden.

De levering bij u thuis

De warme buffetten worden aangeleverd in geïsoleerde boxen, waarna ze geserveerd worden in een au bain marie. Dit zijn bakken die rusten op een laagje kokend water met daaronder een wegwerpbrander die brandt op een gebruiksvriendelijke en veilige brandpasta. U kunt ook kiezen voor de koude levering van uw buffet aan huis. Wij leveren de gerechten dan gekoeld aan in thermoboxen. Hierin blijven de gerechten tot 24 uur koud. Vervolgens kunt u zelf de branders onder het buffet aansteken en na circa 1,5 uur genieten van een heerlijk buffet.

Wanneer u kiest voor een warm en koud buffet aan huis van IdeaalCatering zullen borden, bestek, servetten en schalen er gratis bijgeleverd worden. Na afloop van het warme buffet nemen wij de vuile vaat weer mee en doen wij zelfs de afwas voor u!

Stel uw eigen buffet samen

Voor grotere partijen maken we graag een afspraak om uw wensen door te spreken. Wij nemen de tijd om alles goed met u te bespreken. Zo kijken we naar het voorgenomen budget en zullen wij alle mogelijkheden met u te bespreken. Op deze manier maken wij van iedere bestelling een feest!

 

Bekijk hier hoe wij uw bestelling bezorgen

Zo doen wij dat!

Ook je buffetfeestje volledig verzorgd?