Volledig verzorgde catering aan huis

Adriaan Oskam

Catering aan huis: de mogelijkheden van IdeaalCatering

Goede catering is voor een geslaagd feest cruciaal. Wanneer de catering goed geregeld is, zullen de gasten nog lang over uw feest spreken. U kunt in sommige gevallen prima uw eigen catering aan huis verzorgen, maar u kunt er ook voor kiezen om zelf van uw feest te genieten door IdeaalCatering de catering te laten verzorgen. IdeaalCatering heeft namelijk uitgebreide mogelijkheden op het gebied van catering aan huis.

 

Waarom catering aan huis?

Bij catering komt er meer kijken dan op het eerste gezicht lijkt. Vaak is er niet genoeg (hetzelfde) servies en bestek in huis of heeft u zelf niet genoeg stoelen. Ook is het niet eenvoudig om voor al uw gasten eten te serveren of de drankinkoop te doen. En vergeet bij de voorbereiding ook het maken van de hapjes niet.

Vaak zijn de voorbereidingen van het feest nog goed te doen, maar zodra iedereen het feest verlaten heeft bent u nog uren bezig met het opruimen en schoonmaken van uw huis. Als u dit herkent, en hier ook niet van houdt, dan hebben wij voor u de volgende tip: Bel ons!

 

Smakelijke ontzorging met onze catering aan huis service!

IdeaalCatering heeft de combinatie van professioneel personeel en een uitstekende keuken.  Naast de hapjes en drankjes bieden wij u ook uitgebreide mogelijkheden op het gebied van de party-infrastructuur, denk hierbij tafels, stoelen, tenten en statafels.

Kortom, geef onze wensen door en op de afgesproken tijd en plaats heeft u voor een voordelige prijs een geheel verzorgd feest!

 

Bekijk hier hoe wij uw bestelling bezorgen

Zo doen wij dat!

Ook je buffetfeestje volledig verzorgd?