Goedkope Catering aan Huis

Adriaan Oskam

Goedkope Catering aan huis is helemaal hip

De afgelopen jaren zie je ze steeds vaker rijden…cateraars. Dag en nacht zijn ze voor u in de weer. Wellicht vraagt u zich af hoe het komt dat er zoveel cateraars zijn? Dat is omdat veel bedrijven en particulieren ontzorgt willen worden. Zeg nu zelf… goedkope catering aan huis bezorgd is toch veel fijner dan dat u zelf voor 40 man moet koken? Natuurlijk zijn er thuis chefs die het graag zelf doen, maar catering aan huis is helemaal hip!

 

Goedkoop is duurkoop?

Het woord ‘goedkoop’ heeft in de volksmond niet altijd een positieve lading. De uitspraak is immers niet voor niets.. Goedkoop is duurkoop. Maar in het geval van onze goedkope catering aan huis is dat zeker niet zo. Wij willen namelijk catering voor iedereen bereikbaar maken. Goedkope catering aan huis van IdeaalCatering heeft dan ook een behoorlijk aantal voordelen:

Gratis bezorging
Gratis afwasservice
Ambachtelijk vlees
Opgemaakte salades
Inclusief borden, bestek etc.

De bezorging

Als u een feest geeft, is het fijn om te weten hoe laat uw eten wordt bezorgd. Onze bezorgtijden zijn altijd in overleg met de klant. Wij hebben ongeveer 15 minuten nodig om alles netjes neer te zetten. Hierbij is het ook mogelijk dat wij zelf tafels meenemen. Het eten wordt geleverd in thermoboxen en wordt ter plekke in een au-bain-marie geplaatst. Zo blijft alles lekker warm.
Overtuigd van onze goedkope catering aan huis?? Bestel dan snel één van onze heerlijke buffetten en ervaar het plezier van IdeaalCatering.

Ons motto is niet voor niets.. Bij Ideaalcatering is iedere bestelling een feest!

 

Bekijk hier hoe wij uw bestelling bezorgen

Zo doen wij dat!

Ook je buffetfeestje volledig verzorgd?