Catering in Middelharnis

Bij IdeaalCatering bent u aan het juiste adres voor een geslaagd buffet! U kunt gemakkelijk zelf uw buffet samenstellen, of uit één van onze pakketten kiezen.

 • Gratis bezorging
 • Kwaliteitsslager
 • Afwasservice
 • Gekoelde levering
 • Gratis servies en chafing dish

EEN VERZORGD BUFFET BESTELLEN IN MIDDELHARNIS

Genieten van een uitgebreid buffet met al jouw gasten aan tafel? IdeaalCatering levert voor elke gelegenheid buffetten bij jou thuis in Middelharnis, Achthuizen, Oude-Tonge, Den Bommel, Sommelsdijk, Nieuwe-Tonge, Stad aan het Haringvliet of Zuidzijde. Geniet van lekker eten tegen een lage prijs. Zelfs de afwas hoef je niet zelf te doen. Die doet IdeaalCatering voor je! Bent u op zoek naar partyverhuur? Neem een kijkje op de website of neem contact met ons op.

CATERING VOOR ELKE SITUATIE

Naast het leveren van buffetten is er nog veel meer mogelijk. Denk bijvoorbeeld eens aan het cateren van bruiloften, recepties of bedrijfsevenementen. Voor iedere situatie heeft IdeaalCatering een passende oplossing en wij denken graag met je mee!
Middels het offerte-contactformulier kun je al je wensen aan ons doorgeven. Je ontvangt dan binnen 24 uur een passend voorstel voor jouw feest. Heeft u speciale dieetwensen of allergieën? Laat het ons weten!

DE VOORDELEN VAN IDEAALCATERING

Bij IdeaalCatering heb je keuze uit veel verschillende buffetpakketten, ieder met een eigen thema. Zo heb je keuze uit bijvoorbeeld een Italiaans buffet, een Frans buffet, het Indische pakket en zelfs een geheel vegetarisch buffet is mogelijk.

De grootste voordelen van IdeaalCatering zijn de scherpe prijzen, uitstekende kwaliteit en het gemak. Vanaf 15 personen wordt jouw buffet catering gratis thuis geleverd in Middelharnis, Achthuizen, Oude-Tonge, Den Bommel, Sommelsdijk, Nieuwe-Tonge, Stad aan het Haringvliet of Zuidzijde.

CATERING VAN A TOT Z

Wij leveren buffetpakketten bij je thuis in Middelharnis, Achthuizen, Oude-Tonge, Den Bommel, Sommelsdijk, Nieuwe-Tonge, Stad aan het Haringvliet of Zuidzijde. Het buffet leveren we koud óf warm in handige thermoboxen. Alle buffetten worden met opwarmschalen, opscheplepels, borden, bestek en servetten geleverd. In de week van de levering nemen wij nog contact met je op wat betreft het tijdstip van de bezorging.
Tijdens de bezorging nemen we alles nog even door. Zodra het voor jou duidelijk is hoe alles werkt, maken we afspraken wanneer we de vaat weer ophalen.

KIJKJE IN DE KEUKEN?

Wil je graag persoonlijk een bestelling met ons bespreken? Maak dan snel een afspraak en kom eens kijken in onze keuken. Onder het genot een kopje koffie kunnen we samen kijken welk buffet of catering het best bij jouw feest past. Direct bestellen mag natuurlijk ook!

AANBEVELINGEN

Neem contact op met IdeaalCatering

Heeft u vragen rondom het bestellen van een buffet of catering in de omgeving van Gouda?
Neem dan contact op met IdeaalCatering middels onderstaand contactformulier.

  Voornaam
  Achternaam
  Telefoon
  E-mail
  Vragen en / of opmerking