Bruiloft catering

Frank Oosterom

Bruiloft catering

Je bruiloft hoort één van de mooiste dagen uit je leven te zijn. Tegelijk is het ook een dag waar heel veel planning aan vooraf gaat en waarvoor je veel beslissingen moet nemen. IdeaalCatering begrijpt dit en is op jullie grote dag dan ook het ideale cateringbedrijf.

 

Bruiloftcatering op maat

We inventariseren eerst al jullie wensen. We kunnen diverse locaties aanbieden en de zaal helemaal in jullie stijl inrichten. Maar ook een barbecue in eigen tuin organiseren is mogelijk. Onze warme buffetten, koude buffetten en barbecues vormen een overheerlijk trouwdiner. Ons personeel zorgt voor alle catering en jullie gasten genieten van lekkere gerechten.

 

Bruiloft catering inclusief totale organisatie

Met onze partyservice nemen we jullie heel veel werk uit handen. We doen er alles aan om al jullie wensen te realiseren. We bezitten verschillende soorten apparatuur, zetten alles klaar én ruimen alles weer op. Zodat jullie optimaal kunnen genieten!

Vul snel onze partyplanner hieronder in en ontvang gratis advies op maat.

 

Speciale buffet wensen

Mocht u voor uw warm en koud buffet andere wensen hebben, dan kunnen wij het het buffet geheel naar uw wens aanpassen. Om het buffet geheel naar uw wens aan te passen, is het belangrijk om dit goed te bespreken. U kunt hiervoor het contact formulier invullen, of u belt met nummer 0348-553222

 

Bekijk hier hoe wij uw bestelling bezorgen

Zo doen wij dat!

Ook je buffetfeestje volledig verzorgd?