WAT ONZE KLANTEN OVER ONS ZEGGEN

Service
Bezorging in heel Nederland
Wij doen zelfs de afwas voor u
Gekoelde levering
Levering in koelboxen mogelijk
Flexibel
Benodigdheden
Porseleinen borden
RVS Bestek
Servetten
Warmhoudpan
Broodmes + snijplank
Bijgerechten
Verschillende soorten salade
Stokbrood
Kruidenboter
Saté saus
Verschillende soorten saus

All in BBQ pakket is echt compleet

Één van de bestaansrechten van IdeaalCatering is het meedenken met de klant. Wij begrijpen dat het organiseren van barbecuefeesten vaak veel tijd en stress kost. Om deze reden heeft IdeaalCatering verschillende totaalpakketten samengesteld waarbij u totaal ontzorgt wordt. Met deze barbecuepakketten nemen wij u zorgen voor het organiseren van een BBQ volledig uit handen.
All in BBQ pakket is echt compleet

BBQ Catering Bestellen

Als u een heerlijk en complete BBQ wilt geven, dan heeft u gevonden wat u zoekt. Ideaalcatering levert namelijk complete BBQ pakketten en heeft een eigen partyverhuur. Alles is dus mogelijk. Uw BBQ bestellen bij Ideaalcatering heeft 7 grote voordelen. Wilt u weten wat deze 7 voordelen zijn? lees dan snel het artikel “BBQ catering bestellen”
BBQ Catering Bestellen

Winterbarbecue bestellen

Barbecueën in de zomer ligt voor iedereen voor de hand. Wat nog niet veel mensen weten, is dat een winterbarbecue ook ontzettend gezellig is. Als BBQ specialist kunnen wij hier ook heerlijke totaalpakketten voor leveren. Ten opzichte van de reguliere barbecuepakketten, leveren wij bij het winterbarbecuepakket zelfs een vuurkorf incl. hout, glühwein en sfeervolle versiering.
Mocht u vragen hebben over onze winterbarbecue, neem dan even contact met ons op.
Winterbarbecue bestellen
/**/