Betaling & Levering

Heeft u een vraag over de levering en/of betaling van uw bestelling? Kijk dan hier!

Een barbecue bestellen

Een brandende vraag over het bestellen van een barbecue? Vind uw vraag hier!

Een buffet bestellen

Zijn er onduidelijkheden voor wat betreft het bestellen van een buffet? Lees hier!

Wijzigen & Annuleren

Benieuwd hoe het zit met wijzigen en annuleren? Zoek hier uw vraag!

Deze vragen krijgen we vaker

Voor hoeveel personen moet je minimaal een BBQ pakket bestellen?

Vanaf 12 personen kunt u een barbecuepakket bestellen. Vanaf 15 personen wordt de bestelling gratis aan huis bezorgd. Tussen de 12 en 15 personen rekenen wij (vaak) €25 bezorgkosten.

Wat is inclusief bij een barbecuepakket?

U krijgt naast het BBQ vlees en salades bij ons ook nog:

  • De BBQ (bakplaat) + Gasfles
  • Borden, bestek en servetten
  • Broodmand, -mes en -plank
  • Sauzen
  • Stokbrood met kruidenboter
  • Afwasservice
  • Gratis bezorging

Hoe lang blijft het BBQ vlees koud in de thermoboxen?

Dat hangt af van het aantal vrieselementen wat wij in de thermoboxen leggen. Bij een levering voor dezelfde dag zorgen wij ervoor dat er voldoende koelelementen zijn om het vlees de hele dag gekoeld te houden in de thermoboxen. Als wij voor de volgende dag leveren, doen wij het dubbele aantal vrieselementen in de thermobox. Deze zijn op -21 bevroren en blijft zeer lang koud. De vrieselementen kunt u eventueel zelf tussendoor nog even wisselen. Zo blijft uw gehele bestelling koud tot het moment van consumptie.

Zijn er genoeg opties in vegetarische, gluten- en lactosevrije en halal BBQ pakketten

Ook  vegetarische, gluten- en lactosevrije en halal producten zitten in ons assortiment . Bij onze BBQ pakketten kunt u deze producten vinden. Deze pakketten kunt u al vanaf 1 persoon bestellen.

Wat moet ik met de gebruikte borden en bestek doen?

Eén van de redenen waarom mensen voor IdeaalCatering kiezen is dat wij voor u afwas doen! Als u ervoor zorgt dat alles netjes terug gezet wordt in de bijbehorende box, zorgen wij voor de rest. Mochten er foodproducten over zijn, mag u die zelf houden.

Kan ik bij jullie ook losse tafels, stoelen, tenten etc. huren?

Helaas kunt u bij ons geen losse verhuurartikelen bestellen. Wij adviseren u om dit bij een lokale partyverhuur te doen.

Bij onze speciale all-in pakketten zit wél partyverhuur inbegrepen!

Kunnen we na het plaatsen van een bestelling het aantal personen nog aanpassen?

Ja dit kan tot een week voor de levering. U kunt dit het best via de mail aan ons doorgeven. Op deze manier hebben we dan gelijk het contact over de bevestiging van de bestelling + het aantal personen.

Bieden jullie een speciaal pakket aan voor kinderen?

Ja, voor de kinderen hebben wij een speciaal Kinder BBQ pakket. Dit pakket is speciaal voor de kleine BBQ’er samengesteld.

Staat uw vraag er niet bij?

Het liefst hebben wij alle vragen per e-mail. Vul ons contactformulier in en wij geven u z.s.m. antwoord. Bellen mag uiteraard ook (0348-553222).

Hoe kan ik betalen?

Wanneer de levering geweest is, krijgt u van ons een factuur via de e-mail. U kunt deze dan overmaken. Wanneer u de bestelling bij levering contant wilt betalen, kunt u het geld meegeven aan onze bezorgers. Vraag dan of de bezorger een handtekening zet bij de pakbon. Deze kunt u dan in uw administratie bewaren.