Online barbecue bestellen

Adriaan Oskam

Het gemak van een online barbecue bestellen

Veel dingen kunnen tegenwoordig online. Vliegreizen, kleding en zelfs auto’s zijn online te bestellen. Waarom zou u dan wanneer u een feest wilt geven, het eten in een winkel moeten gaan halen? Wacht niet langer met het online bestellen van een barbecue!

 

Online barbecue bestelsysteem

IdeaalCatering is dé food-webshop bij uitstek. Wij hebben een uitgebreid product-assortiment en een hypermodern bestelsysteem. Wanneer u een bestelling plaatst, of het nu gaat om een buffet of een barbecue, komt deze direct bij ons binnen. U krijgt zo spoedig mogelijk een reactie en wij maken in overleg met u heldere afspraken.

In onze moderne werkplaats, die aan de laatste eisen op het gebied van hygiëne voldoet, kunnen wij iedere bestelling zo snel en zo goed mogelijk verwerken. Daarvoor hebben wij een team van gemotiveerde en geschoolde werknemers die het belang van u als klant centraal zet.

 

Barbecue bij u thuisbezorgd

Uw bestelling wordt vervolgens overgedragen aan ons logistieke team. Wij hebben modern transportmaterieel tot onze beschikking waarmee we uw bestelling veilig en vertrouwd kunnen bezorgen, op welke locatie dan ook. Denk hierbij niet alleen aan uw woonhuis, maar ook op vakantieparken of op de sportvereniging kunnen wij leveren.

 

Volledige service

Wanneer uw feest afgelopen is komen wij alle spullen weer halen. Hierbij hoeft u vanzelfsprekend niet de vaat te doen. Wij nemen al het servies en bestek vuil mee en zorgen ervoor dat u nergens omkijken naar heeft.

 

Voordelig en vertrouwd

Vooraf spreken we met u een prijs af. Zo zorgen wij voor overzichtelijkheid en duidelijkheid en komt u niet voor verrassingen te staan. Onze prijzen zijn gegarandeerd voordelig, dat hoort ook bij de service.

 

Streven naar tevredenheid

Wij vinden het belangrijk dat u als klant een geslaagd feest heeft. Daarvoor streven wij naar 100% tevredenheid en doen er alles aan om aan uw wensen tegemoet te komen. Een online BBQ bestellen heeft zeer veel voordelen!

Klik hier voor ons assortiment BBQ-pakketten

 

Bekijk hier hoe wij uw bestelling bezorgen

Zo doen wij dat!

Ook je barbecuefeestje volledig verzorgd?