Barbecue aan huis: Genieten van een culinair festijn

Adriaan Oskam

Barbecue aan huis, Ideaal!

Barbecueën is niet alleen een zomerse traditie, maar het is ook een geweldige manier om vrienden, familie en collega’s samen te brengen voor een smaakvolle ervaring. Bij IdeaalCatering, begrijpen we dat het organiseren van een barbecue aan huis veel tijd en inspanning kan vergen. Daarom bieden wij complete barbecuepakketten aan, zodat jij zorgeloos kunt genieten van een heerlijke maaltijd zonder je druk te maken over de details.

Gemak wordt namelijk steeds belangrijker in de keuken. Dit geldt niet alleen voor de keuken, maar ook voor de BBQ. Waar je vroeger naar de slager ging voor het bbqvlees en naar de bakker voor het stokbrood, zie je dat men tegenwoordig steeds vaker kiest voor het gemak van een barbecue aan huis. Alles wat je nodig hebt voor een geslaagde BBQ wordt bezorgd en weer opgehaald. Nu is een barbecue aan huis van IdeaalCatering helemaal bijzonder! Het vlees wordt namelijk nog op ambachtelijke wijze bereid. Dat betekent dat onze slagers het vlees nog met de hand voor u klaarmaken. Ieder stukje vlees is dus gekeurd door het oog van de meester.

Ik weet voldoende: 

 

Wat zit er in zo’n Ideale BBQ aan huis?

BBQ benodigdheden:

BBQ + gasfles
Borden en bestek
Servetten
Warmhoudpan
Broodmes + snijplank

Bijgerechten:

Opgemaakte salades + BBQ vlees
Rauwkost
Stokbrood
Kruidenboter
4 sauzen

Service:

Gratis bezorging
Afwasservice
Gekoelde levering
Flexibel
Partyverhuur

 

Gemak en Kwaliteit: Onze belofte aan jou

Wij begrijpen dat je barbecueën aan huis wilt vereenvoudigen zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Daarom zorgen wij voor het volledige pakket, zodat je je kunt concentreren op het gezelschap terwijl wij zorgen voor de culinaire invulling. Onze barbecues zijn van topkwaliteit en onze chefs selecteren alleen het beste vlees en verse ingrediënten voor de salades en sauzen.

 

Wat kost een BBQ aan huis?

Omdat de inhoud van onze barbecuepakketten sterk varieert, loopt de prijs van onze pakketten ook sterk uiteen. Neem eens een kijkje tussen onze pakketten.
Neem nu ons BBQ-pakket Populair. U bestelt deze al vanaf circa €17,- per persoon! uiteraard hebben wij nog veel meer complete verschillende barbecuepakketten. Bezorging bij u aan huis is vanaf 12 personen bijna altijd gratis.

 

Waarom Kiezen voor IdeaalCatering voor jouw barbecue aan huis?

  • Hoogwaardige barbecues en vers vlees (100% ambacht)
  • Compleet pakket inclusief bezorging en accessoires
  • Flexibele pakketten voor elke gelegenheid
  • Gemak en kwaliteit gegarandeerd
  • Afwasservice
  • Messcherpe prijs

 

Hoe Werkt het?

  1. Bestellen: Kies het barbecuepakket dat bij jouw gelegenheid past en plaats eenvoudig je bestelling online of neem contact op met Frank voor advies.
  2. Levering: Wij bezorgen de complete set op de door jou gekozen locatie, inclusief de barbecue, vlees, salades en sauzen.
  3. Genieten: Steek de barbecue aan, leg het smakelijke vlees op de grill en geniet van een zorgeloze en heerlijke maaltijd met je gasten.

U kunt deze pakketten bestellen via onze webshop, of  bellen met de BBQ-telefoon om uw bestelling te plaatsen.
De BBQ-telefoon is bereikbaar op nummer: 0348-553222. De bezorging van uw bestelling is gratis in heel Nederland.

 

Bekijk hier hoe wij uw bestelling bezorgen

Ook je barbecuefeestje volledig verzorgd?