Barbecue aan huis, lekker makkelijk!

Adriaan Oskam

Barbecue aan huis, Ideaal!

Gemak wordt steeds belangrijker in de keuken. Dit geldt niet alleen voor de keuken, maar ook voor de BBQ. Waar je vroeger naar de slager ging voor het barbecuevlees en naar de bakker voor het stokbrood, zie je dat men tegenwoordig steeds vaker kiest voor het gemak van een barbecue aan huis. Alles wat je nodig hebt voor een geslaagde BBQ wordt bezorgd en weer opgehaald. Nu is een barbecue aan huis van IdeaalCatering helemaal bijzonder! Het vlees wordt namelijk nog op ambachtelijke wijze bereid. Dat betekent dat onze slagers het vlees nog met de hand voor u klaarmaken. Ieder stukje vlees is dus gekeurd door het oog van de meester.

Voor ons is een barbecue pas Ideaal als het de volgende 3 ingrediënten bezit:

  1. Alle zorgen uit handen
  2. Superieure kwaliteit en dus heel lekker
  3. Lage prijs

 

Wat zit er in zo’n Ideale BBQ aan huis?

BBQ benodigdheden:

BBQ + gasfles
Borden en bestek
Servetten
Warmhoudpan
Broodmes + snijplank

Bijgerechten:

Opgemaakte salades
Rauwkost
Stokbrood
Kruidenboter
4 sauzen

Service:

Gratis bezorging
Afwasservice
Gekoelde levering
Flexibel
Partyverhuur

 

Het All-in BBQ pakket bij IdeaalCatering

Eén van de bestaansrechten van IdeaalCatering is het meedenken met de klant. Wij begrijpen dat het organiseren van barbecuefeesten vaak veel tijd en stress kost. Om deze reden heeft IdeaalCatering verschillende barbecuepakketten samengesteld waarbij u totaal ontzorgd wordt. Met het All-in BBQ pakket nemen wij uw zorgen voor het organiseren van een BBQ volledig uit handen.

 

Wat zit er in een All-in BBQ pakket?

IdeaalCatering heeft verschillende soorten All-in BBQ pakketten. Zo hebben wij de All-in BBQ pakketten waarin wij u verschillende soorten vlees, salades, sauzen, stokbrood, kruidenboter, borden en bestek aanbieden. Deze BBQ pakketten zijn per persoon weergegeven zodat u voor iedere groep een passende bestelling kunt doen.

Daarnaast hebben wij All-in BBQ pakketten voor 25, 50 en 100 personen. Hierin hebben we naast vlees, salades, sauzen, stokbrood, kruidenboter, borden en bestek nog meer producten opgenomen. Denk hierbij aan tenten, drank, barbecues, tafels, stoelen enz. Alles staat voor u klaar om te beginnen.

 

Wat kost een All-in BBQ pakket?

Omdat de inhoud van onze barbecuepakketten sterk varieert, loopt de prijs van onze pakketten ook sterk uiteen. Neem eens een kijkje tussen onze pakketten.
Neem nu ons BBQ-pakket Populair. U bestelt deze al vanaf €12,95 per persoon!

Daarnaast hebben wij ook keuze uit wat luxere barbecuepakketten. Voor ieder wat wils. Dit zijn de pakketten Ideaal, de Luxe, puur en Bourgondisch. Deze variëren tussen de €13,95 en €17,50 per persoon. Naast deze All-in pakketten hebben we ook reeds samengestelde pakketten voor 25, 50 of 100 personen. Uiteraard kan dit ook naar wens aangepast worden.

 

De 7 voordelen van een All-in BBQ pakket:

  1. 100% ambacht
  2. Duurzaam vlees
  3. Gratis bezorging
  4. Lage prijs
  5. Compleet
  6. Gekoelde levering
  7. Afwasservice

 

Hoe bestelt u een All-in BBQ pakket?

U kunt deze pakketten bestellen via onze webshop, of  bellen met de BBQ-telefoon om uw bestelling te plaatsen.
De BBQ-telefoon is bereikbaar op nummer: 0348-553222. De bezorging van uw bestelling is gratis in heel Nederland.

 

Bekijk hier hoe wij uw bestelling bezorgen

Zo doen wij dat!

Ook je barbecuefeestje volledig verzorgd?