Buurtbarbecue

Adriaan Oskam

Op zoek naar een lekker BBQ buffet om een straat BBQ te organiseren voor de gehele buurt? Stop dan met zoeken! IdeaalCatering kan uw buurtbarbecue tot in de puntjes verzorgen.

Buurtbarbecue organiseren

Het verzorgen van een BBQ voor de hele buurt is altijd een uitdaging. U wilt in ieder geval voorkomen dat u iets belangrijks vergeet. Stelt u zich eens voor dat u de sauzen bent vergeten… Of erger; hoe lost u het op wanneer de kolen voor de BBQ op zijn en de winkels zijn al gesloten? IdeaalCatering heeft daarvoor de ideale oplossing: de buurt BBQ-pakketten. Hierin zit alles wat u nodig heeft voor een gezellige BBQ met de buurt. Denk hierbij ook aan tenten, tafels, stoelen en borden en bestek.

De verschillende barbecue pakketten

Wij hebben voor u twee verschillende pakketten samengesteld, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken om de vraag of u iets belangrijks bent vergeten. Deze BBQ groepspakketten zijn te bestellen vanaf 40 personen.

Mocht u nog speciale wensen willen toevoegen aan het pakket, dan kan dat natuurlijk altijd! Neem hiervoor contact met ons op.

Zo doen wij dat!

Ook je barbecuefeestje volledig verzorgd?