Goedkope BBQ, maar wel van goede kwaliteit!

Adriaan Oskam

Een goedkope BBQ die helemaal compleet en erg lekker is. Het leveren van dat soort BBQ’s is wat IdeaalCatering doet. Soms zijn er momenten dat u gewoon een leuk feest wilt hebben wat niet al te veel kost. Juist op dat soort feesten kunt u het verschil maken met een goedkope, maar lekkere barbecue van IdeaalCatering.

 

Is een goedkope BBQ wel lekker?

Veel mensen hebben het idee dat goedkoop en kwaliteit niet hand in hand kunnen gaan. Toch zijn er bedrijven die hier wel toe in staat zijn. Vaak zijn dit dan ook hele succesvolle formules. Denk hierbij aan bijvoorbeeld Ikea, Kruidvat of McDonald’s. Eigenlijk is IdeaalCatering ook zo’n formule. Het is ons doel om (BBQ) catering voor iedereen mogelijk te maken. Hierbij staat de kwaliteit van onze producten voorop. Het is immers het visitekaartje aan uw gasten! Wat de sleutel tot succes is? Dat zijn er eigenlijk 3:

  1. Eigen Slagerij: IdeaalCatering heeft een eigen slagerij in Lopik. Hierdoor hebben wij veel kennis in huis over BBQ vlees. Ons vlees wordt dan ook nog op ambachtelijke wijze gemaakt door een echte slager!
  2. Schaalvoordelen: Omdat veel mensen hun BBQ tegenwoordig door IdeaalCatering laten verzorgen biedt dit “schaalvoordelen”. Dit rekenen wij natuurlijk door in onze prijzen!
  3. Het is onze visie: Het is onze visie om catering voor iedereen mogelijk te maken! Benieuwd hoe wij dit gaan bereiken? Lees dan onze missie en maak kennis met ons team!

 

Hoe compleet is een complete barbecue?

Catering betekent letterlijk “Het verzorgen van maaltijden” Onder verzorgen verstaan wij een verzorging van A tot Z. Concreet betekent dit dat wij in een barbecuepakket naast borden, bestek, BBQ en BBQ benodigdheden ook stokbrood, kruidenboter, salades (opgemaakt), rauwkost, en sauzen leveren. Eigenlijk hoeft u zelf helemaal nergens meer aan te denken…

 

4 Tips om uw BBQ zo goedkoop mogelijk te houden!

Omdat niemand te veel wil betalen voor zijn barbecue hebben wij een aantal tips:

  1. Zorg dat u op de uitnodiging van uw feest vraagt of men zich voor een bepaalde datum op wil geven. Hierdoor weet u precies hoeveel gasten u kunt verwachten.
  2. Vraag altijd een offerte aan voor uw BBQ en geef een week voor de datum van uw barbecue het definitieve aantal gasten door.
  3. Vries het vlees wat na de BBQ over is gewoon in. Dit is geen probleem met het vlees van IdeaalCatering. Dit wordt namelijk vers geleverd en zo kunt u er nog een keer van genieten!
  4. Bestel uw BBQ pakket altijd bij IdeaalCatering. Dit is niet alleen goedkoop, maar ook lekker en een lust voor het oog!

 

De Kosten

Hoe zit het nu met de kosten? Wij hebben natuurlijk verschillende BBQ pakketten. Deze pakketten verschillen in prijs, maar wij beloven dat dit altijd een goede prijs-kwaliteitverhouding zal zijn! Doordat onze barbecuepakketten in verschillende prijsklassen beschikbaar zijn, zit er voor iedere portemonnee een geschikt pakket tussen!

 

Bekijk hier hoe wij uw bestelling bezorgen

Zo doen wij dat!

Ook je barbecuefeestje volledig verzorgd?