Goedkoop BBQ pakket, maar wel om je vingers bij op te eten!

Frank Oosterom

“Het is een goedkoop BBQ pakket, maar wel om je vingers bij op te eten!” Was de opmerking die wij kregen van een bruidegom die tijdens zijn bruiloft het diner had vervangen door een BBQ van IdeaalCatering. Nu scheelt het natuurlijk altijd als je je vlees door professionele BBQ kok’s laat bakken maar een goedkope barbecue kan zeker erg smakelijk zijn.

 

Een goedkope BBQ, wat moet ik mij daarbij voorstellen?

Een goedkope BBQ is natuurlijk aantrekkelijk geprijsd. Zo zijn al onze pakketten scherp geprijsd. Nu kun je pas zeggen of iets duur of goedkoop is als je ook weet wat je krijgt voor deze prijs. De pakketten die wij aanbieden bestaan uit barbecue vlees, bijgerechten en BBQ benodigdheden.

 

Barbecue vlees:

Er zitten 5 soorten barbecue vlees is BBQ pakket populair. Zowel varkens-, rund- als kippenvlees. Al het BBQ vlees is duurzaam vlees. Wij vinden het belangrijk dat een dier een goed leven heeft gehad. Wilt u hier meer over weten, lees dan ons artikel over Eerlijk BBQ vlees.

 

Bijgerechten:

Bijgerechten kunnen uw barbecue maken of breken. Tegenwoordig zijn de bijgerechten bijna net zo belangrijk als het BBQ vlees zelf. Dit is dan ook de reden dat wij hebben gekozen voor 4 verschillende soorten mooi opgemaakte salades, een pastasalade en een lekkere rauwkost. Daarnaast krijgt u ook nog stokbrood, kruidenboter, 3 verschillende soorten saus en satésaus.

 

BBQ benodigdheden:

Om echt goed te kunnen barbecueën, heb je wel de juiste spullen nodig. Dat start natuurlijk met een goede BBQ. Wij regelen dit voor u! Verder zorgen wij ook nog voor tangen, opscheplepels en essentiële zaken als borden, bestek, servetten en vanaf 20 personen zelfs een warmhoud pan voor de satésaus.

Een goedkoop BBQ pakket is dus niet alleen heel voordelig in prijs, maar ook heel erg compleet. Je kunt je dan afvragen; hoe zit het dan met de kwaliteit? Ook daar hoeft u zich geen zorgen over te maken. Al het BBQ vlees wordt nog op ambachtelijke wijze voor u klaargemaakt in onze eigen slagerij.

 

Zijn kwaliteit en een lage prijs te combineren?

Het korte antwoord hierop is; ja, IdeaalCatering bewijst dat het kan! Het is natuurlijk voor veel bedrijven de uitdaging om een zo goed mogelijk product aan te bieden voor een zo laag mogelijke prijs. Er zijn 2 redenen dat IdeaalCatering hierin slaagt. Dit zijn “passie” en  “schaalvoordelen“. Passie zorgt ervoor dat je bereid bent om altijd dat stapje extra te zetten. Bij IdeaalCatering is dat zeker het geval in alle lagen van de organisatie. Deze passie heeft ervoor gezorgd dat het idee om heel Nederland te voorzien van betaalbare BBQ catering ook echt handen en voeten heeft gekregen. Daarnaast is IdeaalCatering in de unieke positie dat het naast catering ook nog slagerij activiteiten heeft. Hierdoor zijn de kosten laag en de kwaliteit hoog! Een ideale combinatie.

Goedkope BBQ pakketten en Menu’s

 

Bekijk hier hoe wij uw bestelling bezorgen

Zo doen wij dat!

Ook je barbecuefeestje volledig verzorgd?