Laat de barbecue thuis bezorgen

Adriaan Oskam

Organiseer een barbecue zonder moeite

Het organiseren van een barbecue kost vaak veel tijd, zeker wanneer er veel gasten komen. Wil je het jezelf niet te moeilijk maken? Bestel jouw barbecue dan gewoon bij IdeaalCatering. Wij bezorgen jouw eten bij je thuis. Of het nu gaat om een bestelling voor 20 of 50 personen; wij bezorgen alles bij je thuis. Scheelt jou weer een hoop tijd en moeite. Hoe handig is dat?

 

Laat de barbecue thuisbezorgen door IdeaalCatering

Online kun je eenvoudig een bestelling plaatsen. Weet je al precies welke producten je wilt bestellen? Dan kun je deze gemakkelijk in het winkelmandje plaatsen en afrekenen. Hierna ontvang je direct een bevestiging en nemen wij contact met je op over bezorgtijden en andere belangrijke details.

IdeaalCatering biedt een ruime keuze aan producten; niet alleen vlees, maar ook vegetarische gerechten of vis. Mochten er verder allergieën zijn, wordt hier natuurlijk rekening mee gehouden.

Wij leveren vanuit een centrale locatie en hebben modern transportmateriaal tot onze beschikking. Of je nu woont in de omgeving van Utrecht, Rotterdam, Amsterdam of op de Veluwe; wij bezorgen jouw barbecue snel bij je thuis!

 

Waarom kiezen voor IdeaalCatering?

Als je een volledig verzorgde barbecue wilt bestellen, kun je daar online een hoop sites voor vinden. Waarom je het bij IdeaalCatering moet bestellen? Onze klanten geven de volgende drie redenen aan om voor ons te kiezen:

 

Goede kwaliteit

Omdat wij naast onze cateringactiviteiten ook nog een slagerij hebben, is al ons barbecuevlees van ambachtelijke slagerskwaliteit. Ons rundvlees komt van het Blanc Bleu runderras en ons varkensvlees van de Heijde Hoeve. Wij doen er alles aan om dagelijks onze kwaliteit te waarborgen.

 

Scherpe prijs

Ideaal Catering kan goede kwaliteit tegen een zeer scherpe prijs aanbieden. Deze prijs-/kwaliteitsverhouding maakt ons echt uniek en dit is ook wat veel van onze klanten van ons waarderen.

 

Bezorgd wanneer jij dat wilt

Ideaal Catering streeft ernaar om zo flexibel mogelijk te zijn. We leveren onze bbq pakketten inclusief borden, bestek, salades en sauzen. Je hoeft dus nergens meer aan te denken!