BBQ voor grote groepen

Adriaan Oskam

BBQ voor grote groepen organiseren is een kunst!

Het organiseren van een BBQ voor grote groepen vraagt veel voorbereiding en expertise. Er komen andere vragen naar voren dan wanneer u een barbecue voor een man of tien organiseert. Waar u bij een BBQ met een kleine groep nog gebruik kunt maken van uw eigen voorraden, is dit bij een BBQ voor een grote groep vaak niet mogelijk. Naast het feit dat er voldoende vlees en ander eten aanwezig moet zijn, is het ook van belang om over voldoende barbecues te beschikken waar de gasten het vlees kunnen braden. Ook is het belangrijk dat u denkt aan voldoende bestek, borden, servetten, etc. Wanneer u niet zo vaak barbecuet zijn dit zaken die u wellicht niet in huis heeft. Een barbecue voor een grote groep is dan iets om tegen op te zien.

Het is niet fijn om tegen uw eigen feest op te moeten zien. Vaak kan het, zeker als het een barbecue voor een grote groep betreft, voor veel stress zorgen wanneer u ervaart dat u niet alle benodigde spullen in huis kunt krijgen.

U ziet het al, een professionele partij kan u hierbij goed van dienst zijn!

 

IdeaalCatering is uw BBQ professional

IdeaalCatering heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in het organiseren van BBQ’s voor grote groepen. Wij hebben dan ook verschillende BBQ pakketten samengesteld voor grote groepen. Deze standaard pakketten zijn compleet en u hoeft zelf helemaal nergens voor te zorgen. De standaard pakketten gaan tot 100 personen. Voor grotere groepen, maken wij een offerte op maat.

 

Mogelijkheden bij een BBQ voor grote groepen

Wij hebben de beschikking over een breed arsenaal aan spullen om uw barbecue een succes te maken, waar dat voor u als particulier soms lastig kan zijn. Zo hebben wij een divers assortiment aan stoelen, tafels, barbecues, heaters en andere barbecue-benodigdheden. Deze kunnen aan u worden verhuurd en zijn zeer aantrekkelijk geprijsd. Ook komen wij de bestelde artikelen bij u afleveren en ophalen, met weinig tot geen bezorgkosten.

 

De BBQ Groepspakketten van IdeaalCatering

Onderstaand de pakketten van IdeaalCatering voor de grote groepen:

Heeft u vragen over de catering van IdeaalCatering voor grote groepen? Neem dan contact met ons op!

 

Bekijk hier hoe wij uw bestelling bezorgen

Zo doen wij dat!

Ook je barbecuefeestje volledig verzorgd?