Groepsbarbecue voor 100 personen is geen probleem!

Adriaan Oskam

Groepsbarbecue voor 100 personen of meer?

Groot, groter, grootst! Voor ons is niets te gek gevraagd! Wanneer u binnenkort een BBQ moet organiseren voor 100 personen of meer, dan willen wij u hier graag mee helpen. Wij leveren alles wat nodig is voor een geweldige groepsbarbecue tegen een zeer scherpe prijs. Nu denkt u wellicht, dat kan iedereen! Dat klopt ook, echter wat niet iedereen kan leveren tegen deze scherpe prijs is AMBACHTELIJKE KWALITEIT.

 

Het begint allemaal met passend advies

Het geven van groepspakketten is voor vele geen dagelijkse gebeurtenis. Daarom vinden wij het belangrijk dat er vertrouwen komt tussen u en ons! Door onze ervaring met grote groepen, weten wij vaak al heel snel wat de bedoeling is. Wanneer wij weten wat de wensen zijn, sturen wij u een passende offerte.

 

Geen paniek wanneer er regen op komst is!

Het weer speelt vaak een belangrijke rol wanneer het feest steeds dichter bij komt. Wanneer er toch regen verwacht wordt, kunt u altijd nog besluiten om tenten te huren.

 

Groepspakketten van A tot Z!

Of het nu gaat om standaard, vegetarisch, gluten of halal pakketten. Bij ons is alles mogelijk, omdat wij snel kunnen schakelen vanuit onze ambachtelijke slagerij! Wij hebben dan ook verstand van lekker vlees, en dat proeft u tijdens uw barbecue. Met dat vlees zit het wel goed, maar nu vraagt u zich wellicht af wat wij een zeer scherpe prijs vinden? Wij leveren inclusief BBQ vlees, salades, brood, borden en bestek en barbecue. 

Vaak heeft u voor een BBQ van 100 personen (of meer) meer wensen dan alleen vlees, salades, brood en borden en bestek. U heeft wellicht ook tafels, stoelen, tenten, barbecues en verlichting etc. nodig. Wij hebben dit allemaal op voorraad en kunnen u dan ook helpen met al uw wensen.

 

Groepsbarbecue op maat

Met de grootste zorg hebben wij een groepspakket van 100 personen voor u samengesteld. Dit geeft een goed beeld van wat u in het algemeen nodig heeft om een groepspakket te organiseren.

Bent u overtuigd dat dit is wat u zoekt? Klik dan door om het BBQ groepspakket te bestellen.

Nog meer informatie vindt u op onze “blog” Barbecue All-in. Veel leesplezier!

Heeft u nog vragen of bijkomende wensen, laat het ons weten!

 

Bekijk hier hoe wij uw bestelling bezorgen

Zo doen wij dat!

Ook je barbecuefeestje volledig verzorgd?