IdeaalCatering als catering bedrijf

Cor Oosterom

IdeaalCatering: een uniek catering bedrijf!

Cateringbedrijven zijn er in alle soorten en maten. Wanneer u een feest wilt geven is er altijd wel een cateraar in de buurt te vinden. Dit lijkt positief, maar soms ziet u door de bomen het bos niet meer. Welk catering bedrijf moet u nou kiezen? Vrienden en bekenden hebben allemaal weer andere aanbevelingen en ervaringen en ondertussen zit u met de handen in het haar. Elk cateringbedrijf heeft zich wel ergens in gespecialiseerd. Wij hebben onze specialisatie in buffetten. Maandelijks worden er nieuwe buffetten gemaakt en kunt u die via onze webshop bestellen. Bent u benieuwd naar ons uitgebreide keuze aan buffetten?

 

IdeaalCatering: een catering bedrijf dat ontzorgt!

IdeaalCatering biedt uitkomst in dit woud van catering bedrijven. IdeaalCatering biedt naast een scherpe prijs en hoogwaardige producten namelijk een uniek niveau van service. Het is onze doelstelling om naast de verzorging van de inwendige mens nét dat extra stapje te lopen, nét iets verder met u mee te denken dan u zou verwachten.

Wij hebben jarenlange ervaring in de verzorging van de meest uiteenlopende feesten. Van kleine intieme barbecues tot grote bruiloften, bijna alles hebben wij al een keer verzorgd. Daarom kunnen wij putten uit een grote bron van kennis om met u mee te kunnen denken. Wij kunnen u helpen om ook de laatste dingen, waar u zelf misschien niet gelijk aan gedacht zou hebben, te regelen.

 

IdeaalCatering: uw partner in catering

Zeker wanneer u een wat groter feest geeft (>25 personen) loopt u al gauw tegen praktische problemen aan. Zo zijn er bijvoorbeeld niet genoeg (dezelfde) stoelen of heeft u niet genoeg bestek. Ook is het vaak een hele toer om voor al deze gasten maaltijden te verzorgen, de drankinkoop te doen of ze te herbergen.

Ook op dit punt kan IdeaalCatering u volledig ontzorgen. Wij hebben de beschikking over meubilair, hoogwaardig RVS bestek en aardewerken borden, koelkasten, tenten en nog veel meer. Al onze verhuurproducten kunt u vinden in onze online webwinkel. Door onze ruime ervaring kunnen wij ook uw drankinkoop nauwkeurig voor u regelen met daarbij de mogelijkheid om hetgeen overblijft weer aan ons te retourneren.

Verder hebben wij in onze hightech keuken de mogelijkheid om voor al uw gasten heerlijke maaltijden te bereiden, van soep tot runderstoofpot en van stokbrood tot hutspot. Dit alles geschiedt met het vakmanschap van de slager die de kwaliteit van al onze producten waarborgt.

Ook kunnen wij u personeel bieden in de bediening of achter de barbecue of de tap. Verder is er de mogelijkheid om uw feestlocatie vakkundig te laten aankleden door één van de stylisten van IdeaalCatering.

Wanneer u zelf niet genoeg ruimte heeft voor het feest dat u gepland heeft, bieden wij ook daarin uitkomst. Wij hebben een scala aan sfeervolle feestlocaties tot onze beschikking die van alle gemakken voorzien zijn om een succesvol feest te houden.

 

IdeaalCatering: uw totale partner!

IdeaalCatering is een catering bedrijf met visie. Ons doel is u alle zorg uit handen nemen en u een relaxed en zeer geslaagd feest te bezorgen. Iedere dag weer doen wij daar ons uiterste best voor, zodat wij aan het eind van de dag kunnen zeggen: “weer een ideaal feest verzorgd!” Heeft u nog vragen? Vul dan snel ons contact formulier in.