Coronaproof barbecueën

Adriaan Oskam

Maatregelen n.a.v. coronavirus

In tijden van corona vraagt het soms net wat meer creativiteit om ook te genieten van de leuke dingen in het leven. Een mooi voorbeeld hiervan is een barbecuefeest geven. Velen missen op dit moment de gezelligheid van het bij elkaar zijn. Helaas weet ook niemand hoe lang dit gaat duren en zijn we allemaal afhankelijk hoe het de komende tijd zal gaan. Maar toch… Een BBQ zal hierbij kunnen helpen, mits we wel de juiste maatregelen in acht nemen. Daarom heeft IdeaalCatering de coronachecklist gemaakt, zodat u coronaproof kunt barbecueën. Naast de Checklist om van uw BBQ een feest te maken, werken wij als IdeaalCatering ook coronaproof. IdeaalCatering zal uw bestelling conform afspraak leveren met extra veiligheidsmaatregelen. Bij de levering schudden onze bezorgers geen handen en gebruiken zij na ieder klant bezoek  desinfecterende handreinigingsgel. Daarnaast vragen wij u om zoveel mogelijk te betalen per factuur. Ook houden wij tijdens het bezorgen altijd 1,5 meter afstand en gebruiken wij handschoenen.

 

Corona Checklist

Omdat wij het belangrijk vinden dat we samen het coronavirus onder controle krijgen, hebben wij ook nagedacht over de invulling van de BBQ in tijden van Corona. Denk hierbij aan de volgende tips:

  1. Houd 1.5 meter afstand tot niet gezinsleden tijdens de BBQ
  2. Zorg voor voldoende ruimte zodat iedereen zich ook aan de 1,5 meter regel kan houden. U kunt eventueel extra tenten of tafels en stoelen huren zodat u zeker weet dat de afstand gegarandeerd is.
  3. Zoek één BBQ liefhebber die het ziet zitten om al het vlees te bakken.
  4. Gebruikt tijdens het opscheppen van salade, rauwkost en vlees altijd een eigen vork of lepel die je hier speciaal voor gebruikt. Wij zorgen voor extra bestek.
  5. Laat 1 persoon met een ovenhandschoen het stokbrood snijden.
  6. Kies qua drank voor blikjes of flesjes. Zo hoeft niet iedereen de flessen vast te houden.
  7. Neem wat meer tijd voor de BBQ en geniet vooral van de gezelligheid en vrijheid die we met elkaar hebben.

 

Twijfel niet!

Wij begrijpen dat het in deze tijd lastig kan zijn om te genieten. Maar toch denken wij bij IdeaalCatering dat dit juist de tijd is om dichter tot vrienden en familie te komen. Twijfel niet en bestel een barbecuepakket bij IdeaalCatering. Met de Corona Checklist wordt het een barbecuefeest om nooit te vergeten!

 

Bekijk hier hoe wij uw bestelling bezorgen

Zo doen wij dat!

Ook je barbecuefeestje volledig verzorgd?