Visbarbecue

Adriaan Oskam

Wat een visje voor uw barbecue kan betekenen

Ieder mens heeft weleens gebarbecued. Wanneer u aan barbecueën denkt is de kans groot dat u denkt aan de hamburger en de kipsaté. Ook de welbekende huzarensalade en stokbrood zijn natuurlijk klassiekers in het bbq buffet. Dit zijn allemaal erg smakelijke producten die natuurlijk zeker niet mogen ontbreken bij een geslaagde barbecue. Echt bijzonder is het alleen niet.

IdeaalCatering wil graag dat uw barbecue bijzonder én onvergetelijk is. Daarom leveren wij naast de wat meer klassieke barbecueproducten ook een uitgebreid vis-assortiment.  Een visbarbecue is relatief onbekend en dat is zonde. Het kan namelijk een heerlijke aanvulling zijn op een geslaagd feest.

 

Onze visproducten

IdeaalCatering werkt niet alleen samen met een gerenommeerde ambachtelijke slager, maar ook op het vis-gebied hebben wij een selectie leveranciers die ons de beste kwaliteit kunnen garanderen. Uit hun aanbod hebben wij een mooi vis-assortiment samengesteld:

  • Gambaspies
  • Zalm/paprika-spies
  • Zalmtournedos
  • Tilapiafilet

Bestel hier uw vis BBQ pakket.

 

Uw inbreng

Naast dit assortiment kan het natuurlijk zijn dat u zelf ook wensen heeft op het gebied van de visbarbecue. Hierbij willen wij u tegemoet komen door al uw wensen mogelijk te maken. In overleg met u kunnen wij ieder gewenst visproduct leveren.

 

Aantrekkelijk geprijsd

Vis hoeft niet duur te zijn. Onze visbarbecue is zeer scherp geprijsd en voor dit bedrag krijgt u een klassiek assortiment bestaande uit een gevarieerd aanbod filets en spiesen. Ook leveren wij daar uiteraard salades, stokbrood, servies, servetten en sauzen bij.

 

Niet iedereen lust vis, wat nu?

Vis is een smaakgevoelig product. Love it or hate it. Veel mensen laten zich hierdoor weerhouden bij het bestellen van een visbarbecue. Dit vinden wij jammer, omdat het, voor degenen die wél van vis houden, een verademing is. Daarom is het natuurlijk mogelijk om voor een deel van uw gasten de visbarbecue te bestellen. In overleg stellen wij met u een pakket samen wat heerlijk als aanvulling kan dienen op het bestaande assortiment. Zo heeft u voor de vleesliefhebbers én voor de visliefhebbers een assortiment om de vingers bij af te likken.

Bestel nu uw visbarbecue bij IdeaalCatering!

 

Bekijk hier hoe wij uw bestelling bezorgen

Zo doen wij dat!

Ook je barbecuefeestje volledig verzorgd?