BBQ Bourgondisch

Adriaan Oskam

Bourgondisch genieten van een complete BBQ

Zodra de zon begint te schijnen komen de barbecues al snel naar buiten. Bourgondisch genieten van de beste stukken vlees, rijkelijk opgemaakte salades en een lekker drankje. IdeaalCatering heeft een barbecuepakket samengesteld die hier perfect bij aansluit. Met BBQ pakket Bourgondisch geniet u samen met uw gasten van een heerlijke barbecue!

 

Hoe braad ik het beste stukje vlees?

Als u bourgondisch wilt barbecueën komen daar natuurlijk wel meerdere technieken bij kijken. Gelukkig maken wij van IdeaalCatering het u zo gemakkelijk mogelijk; het vlees is al voor u gemarineerd, gesneden en aan elkaar geregen zodat u meteen kunt beginnen met barbecueën.
TIP: zo kunt u uw ribeye het best klaarmaken op de BBQ:

  1. Zorg dat de ribeye op kamertemperatuur is, zodat de ribeye niet ‘schrikt’ van het grote temperatuurverschil.
  2. Strooi grof wat zeezout over de ribeye, zo krijgt het een krokant korstje.
  3. Bak de ribeye aan beide kanten totdat de buitenkant mooi bruin is.
  4. Laat de gebakken ribeye nog 5 minuutjes rusten in aluminiumfolie, hierna kunt u bourgondisch genieten van de beste ribeye!

Vlees, bijgerechten en een drankje; meer bourgondisch kan haast niet!

Naast de vijf soorten vlees krijgt u bij IdeaalCatering ook rijkelijk opgemaakte salades, pastasalade, stokbrood met kruidenboter en een frisse rauwkost bij uw BBQ pakket Bourgondisch geleverd. Heerlijk om op een warme zomeravond bourgondisch te genieten van een BBQ met mooie stukken vlees, verfrissende salades en uw favoriete drankje; deze Bourgondische BBQ wil toch iedereen?!

Hoe kunt u bij IdeaalCatering een bourgondische BBQ bestellen?

In onze webshop is uw bourgondische BBQ makkelijk en snel besteld!

  1. Kies het juiste pakket voor het aantal personen dat u verwacht, dit kunt u tot een week van tevoren wijzigen.
  2. Laat uw gegevens en eventuele opmerkingen achter. Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen!
  3. Wij bezorgen uw bestelling vanaf 20 personen gratis op afgesproken locatie en komen het de volgende werkdag (inclusief zaterdag) weer vuil bij u ophalen zodat wij alles voor u kunnen afwassen en schoonmaken.

Bij IdeaalCatering zit u goed voor lekkere, makkelijke en betaalbare catering! Ook voor het verzorgen van uw bourgondische barbecue.

Bekijk hier hoe wij uw bestelling bezorgen

Ook je barbecuefeestje volledig verzorgd?