De voordelen van een barbecue kok

Adriaan Oskam

Waarom de BBQ voor gezelligheid zorgt

De barbecue is gedurende de zomermaanden een van de leukste manieren van gezamenlijk eten. Mensen hebben de tijd om eens gezellig met elkaar te praten. Het sociale aspect van een maaltijd is in landen rond de Middellandse Zee veel belangrijker dan bij ons. Maaltijden kunnen daar soms uren duren. Wij zien dit in Nederland ook wel gebeuren tijdens een gezellige BBQ, alleen zijn er ook veel mensen die drukker zijn met het braden van het vlees, dan met het gezellig kletsen. Veel mensen denken dat het lekkere weer of het goede vlees een BBQ leuk maakt, maar dat is niet het geval. Wat een BBQ echt leuk maakt, is de aandacht en interesse die onder het genot van een drankje in de ander getoond wordt. Wel eens aan een barbecue kok gedacht?

 

De toegevoegde waarde van een barbecue kok

Een barbecue kok kan ervoor zorgen, dat uw gasten tijdens het feest de gehele avond kunnen kletsen en genieten, zonder dat men zich hoeft te wagen aan het bakken en braden van het vlees. Soms kan het het zelf moeten bakken van het vlees een belemmering zijn voor mensen om te gaan barbecueën. Voor deze mensen, en de mensen die liever tijd steken in hun tafelgenoot dan in het BBQ-vlees hebben wij de BBQ-kok in het leven geroepen. Een barbecuekok is de gehele avond bezig met het garen van het vlees. Hij doet dit op een professionele wijze en hierdoor krijgt u altijd het beste stukje BBQ-vlees. Bij de kok kunt u zelfs aangeven of u het vlees medium of rare gebakken wilt hebben.

 

Waar moet u rekening mee houden?

Als u het vlees door een barbecue kok laat bakken, moet u er rekening mee houden dat er meer vlees gegeten gaat worden dan wanneer men het zelf moet bakken. Ook moet u er rekening houden dat er een groep (vaak mannen) is, die het heerlijk vindt om hun eigen vlees te braden. Wij lossen dit vaak op door een extra BBQ mee te nemen voor de ”doe-het-zelver”.

 

Bestel een barbecuekok

Bent u overtuigd van de voordelen van een barbecue kok, bestel dan hier uw barbecuekok (vanaf 50 personen)

 

Bekijk hier hoe wij uw bestelling bezorgen

Zo doen wij dat!

Ook je barbecuefeestje volledig verzorgd?