Boek onze beste BBQ koks!

Adriaan Oskam

Bent u op zoek naar de complete service voor uw BBQ feest? Dan zit u bij IdeaalCatering helemaal goed. Wij leveren naast complete BBQ pakketten ook all-in feesten met tenten, tafels en stoelen. Om te zorgen dat u zich tijdens de BBQ nergens zorgen over hoeft te maken, is het ook mogelijk om één van onze beste BBQ koks in te schakelen. Organiseert u een feestje of evenement voor een grote groep, of bij ons in de buurt? Neem contact met ons op, en dan laten wij u weten of onze koks voor uw feest beschikbaar zijn. Zo is een complete BBQ bij IdeaalCatering ook écht compleet!

 

Maak uw feest compleet met een BBQ kok van IdeaalCatering!

Het is ons doel om een BBQ zo makkelijk mogelijk te maken voor onze klanten. Dat begint met het makkelijk bestellen. Check of wij nog ruimte hebben om uw bestelling te leveren, bestel snel en geniet dit weekend nog van een heerlijke BBQ

 

Hoe compleet is een complete BBQ?

Compleet is echt helemaal compleet. U hoeft dus alleen maar te gaan zitten en te genieten. Dan denkt u wellicht; Moet ik dan niet zelf mijn vlees bakken? Alleen als u dat wilt. U kunt er namelijk ook voor kiezen om uw vlees te laten bakken door een echte Grillmaster (vanaf 50 personen)! Neem snel contact met ons om onze beste BBQ koks te boeken. Een BBQ kok kan ervoor zorgen, dat uw gasten tijdens het feest de gehele avond kunnen kletsen en genieten, zonder dat men zich hoeft te wagen aan het bakken en braden van het vlees. Een professionele BBQ kok kan de stress wegnemen waardoor je zelf meer geniet van de avond.

 

De lekkerste en leukste BBQ van IdeaalCatering

Voor een geslaagd feest mag het meest essentiële uiteraard niet ontbreken. U raadt het al, het eten. Om te zorgen dat het BBQ vlees lekker wordt bereidt, kunnen onze BBQ koks gezellig bij u komen barbecueën! Zo kunt u zelf ook meer genieten van uw feest. Voor een heerlijke BBQ kunt u altijd de koks van IdeaalCatering inschakelen.

 

Wat voor BBQ pakketten past het beste bij u?

Uw ideale BBQ pakket is waarschijnlijk anders dan die van uw buurman. Daarom hebben wij verschillende soorten BBQ pakketten samengesteld. Deze verschillen in soorten BBQ vlees, en dus ook in prijs. Het goedkoopste BBQ pakket is het Populaire Pakket, maar we hebben ook een Ideaal BBQ pakket met stukjes sparerib, kip-op-stok, varkensmignonette, grillburger en kipsaté. Mocht u nu helemaal uit willen pakken, dan voelt u wellicht wat voor BBQ Bourgondisch; dit is het pakket met de meeste soorten BBQ vlees!

Heeft u vragen of wilt u graag dat wij met u meedenken voor het organiseren van een fantastische barbecue? Neem dan contact met ons op!

 

Bekijk hier hoe wij uw bestelling bezorgen

Zo doen wij dat!

Ook je barbecuefeestje volledig verzorgd?