Het barbecue assortiment van IdeaalCatering

Adriaan Oskam

Een barbecue assortiment op maat

Voor bijna alles is tegenwoordig een ‘arrangement’ leverbaar. Vakanties, hypotheken, restaurantmenu’s, zelfs brillen zijn tegenwoordig niet alleen los verkrijgbaar, maar ook in een zogenaamd ‘arrangement’. Geheel in lijn met deze trend levert ook IdeaalCatering diverse arrangementen, niet op brillengebied maar op het gebied van de barbecue catering. Deze arrangementen hebben wij samengesteld met het oog op u als klant. Dit is aan alles te merken; niet alleen aan de samenstelling van barbecue assortimenten, maar ook aan de infrastructuur die we meeleveren.

 

Ons aanbod in barbecue arrangementen

Een barbecue assortiment van IdeaalCatering neemt u veel twijfels op het gebied van het selecteren van de menu’s uit handen. Om het voor u overzichtelijk te maken presenteren wij hieronder onze barbecue arrangementen.

 

Barbecue pakketten voor kleinere groepen (<25 personen)

In de categorie tot 25 personen leveren wij een zeer gevarieerd aanbod aan menu’s.

 

Groepspakketten (>40 personen)

Naast ons aanbod aan buurtbarbecues leveren wij ook groepspakketten, specifiek toegesneden op grotere groepen. Dit houdt in dat tenten meegeleverd worden, maar ook tafels, stoelen, BBQ’s, gasflessen/kolen, borden en bestek. Ieder pakket bevat vlees, salades en brood. Wanneer u kiest voor een groepspakket wordt gegarandeerd aan alles gedacht.

Heeft u verder vragen over het assortiment van IdeaalCatering? Neem dan contact met ons op!

 

Bekijk hier hoe wij uw bestelling bezorgen

Zo doen wij dat!

Ook je barbecuefeestje volledig verzorgd?