Catering voor een verjaardag? Alles op en top geregeld!

Viert u binnenkort uw 50e verjaardag? Wordt uw vader 75? Of is één van uw kinderen jarig? Om wie het ook gaat; een verjaardagsfeestje móét gevierd worden! Wij begrijpen dat het een hele klus kan zijn om alles te regelen zodat uw feest een succes wordt en daarom is IdeaalCatering de perfecte oplossing. Een uitbundige Sweet Sixteen of een wat rustigere verjaardag; wij zijn van alle markten thuis en zullen er alles aan doen om er een onvergetelijk feest van te maken.

Buffetcatering voor elk budget

Mocht u zich afvragen of u bij IdeaalCatering binnen uw budget kunt blijven, of dat er wel iets voor u bijzit. Dan kunnen wij u geruststellen! Wij hebben namelijk hele diverse buffetpakketten in verschillende prijsklassen.

Een greep uit ons aanbod:

Ook voor de gasten met dieetwensen en/of allergieën kunt u bijvoorbeeld een veganistisch pakket of een gluten- en lactosevrij buffetpakket erbij bestellen.

 

Echt compleet uw verjaardag vieren

Naast de verschillende buffetpakketten, kunnen wij ook de rest van uw feest compleet verzorgen. Waar moet u dan aan denken?

 • Uw buffetbestelling wordt compleet met borden, bestek, servetten, opscheplepels en opwarmschalen geleverd. U hoeft nergens meer aan te denken!
 • Wij leveren uw bestelling al vanaf 15 personen gratis bij u thuis.
 • De volgende dag komen wij uw bestelling weer vuil bij u ophalen; wij doen voor u de afwas!
 • Ons aanbod bestaat ook nog uit drankarrangementen, verhuurproducten, hapjes en bediening.
 • Heeft u verdere opmerkingen of wilt u schuiven? Laat een opmerking achter of neem contact met ons op.

 

Uw verjaardag op een mooie zomerdag

Is uw verjaardagsfeest in de zomer? Kies dan voor een geheel verzorgde BBQ! Onze diverse BBQ pakketten bestaan uit verschillende soorten vlees die wij in onze eigen slagerij bereiden, diverse opgemaakte salades en stokbrood met kruidenboter. Dit alles wordt geleverd inclusief gasbarbecue, gasfles, borden, bestek, servetten, BBQ-gereedschap enzovoorts. Hier geldt natuurlijk ook dat wij er alles aan doen om uw verjaardagsfeest compleet naar wens te verzorgen! Bekijk alle BBQ pakketten op onze website of neem contact met ons op.

AANBEVELINGEN

Service
Bezorging in heel Nederland
Wij doen zelfs de afwas voor u
Betaling achteraf per factuur
Levering in koelboxen
Flexibel
Benodigdheden
Porseleinen borden
RVS Bestek
Servetten
Chaving Dish + brandgel
Broodmes + snijplank
Tangen op opscheplepels
Bijgerechten
Verschillende soorten salade
Stokbrood
Kruidenboter
Verschillende soorten saus
Glutenvrij, Halal, en Vegetarisch

Neem gerust contact met ons op!

  Voornaam
  Achternaam
  Telefoon
  E-mail
  Vragen en / of opmerking