Bruiloft

Adriaan Oskam

Feestelijke bruiloft met een BBQ van IdeaalCatering

Een ‘s zomerse bruiloft; strakblauwe lucht, de zon die heerlijk schijnt, vrolijke gasten én een barbecue! Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar dat is het zeker niet. Wij van IdeaalCatering staan klaar om uw bruiloft de mooiste dag van uw leven te maken. Wat is er nou fijner om op deze speciale dag met al uw gasten te kunnen kletsen tijdens het eten? Dat is precies waarvoor u moet kiezen voor een barbecue buffet op uw bruiloft!

Zoveel te regelen, daar heb ik helemaal geen tijd voor!

Wij begrijpen dat u voor het plannen van uw bruiloft al genoeg aan uw hoofd heeft. Daarom willen wij van IdeaalCatering u graag helpen met het volledig verzorgen van uw barbecue, zodat u daar niets meer voor hoeft te doen!

Hoe een perfecte bruiloft er volgens ons uitziet?

  • Een heerlijke BBQ met verschillende soorten vlees, vis en salades. Bekijk ons assortiment van barbecuepakketten en kies uw favoriet! Natuurlijk kunt u op verzoek ook combineren of uw eigen pakket samenstellen.
  • Een barbecue kok en bediening. Zo worden uw gasten de hele avond bediend en heeft iedereen de tijd om optimaal van uw bruiloft te kunnen genieten!
  • Sta- en zitplaatsen voldoende. U wilt uw gasten natuurlijk de vrijheid geven om te zitten, staan of dansen. Daarom zorgen wij voor voldoende (sta)tafels en stoelen!
  • Partytenten en eventuele heaters. Ook op de mooiste zomeravond kan het in de late uurtjes wat afkoelen. Om te zorgen dat het voor u en uw gasten aangenaam blijft zorgen wij voor partytenten en heaters. Naast warmte zorgen deze elementen ook voor een heleboel sfeer.
  • Gezelligheid. Het allerbelangrijkste element van uw bruiloft. Wij geloven dat het aan gezelligheid niet zal ontbreken wanneer u kiest voor een BBQ of uw bruiloft!

Ik ben enthousiast, hoe nu verder?

Wilt u uw bruiloft door IdeaalCatering laten verzorgen? Neem dan snel contact met ons op!

  • Vraag vrijblijvend een offerte aan;
  • Bel ons op;
  • Stuur ons een mail met uw wensen;
  • Loop bij ons naar binnen.

Wij staan altijd voor u klaar en doen ons uiterste best om van elke bestelling een groot feest te maken. Of u nu een bescheiden feestje geeft, of meer dan 150 personen uitnodigt op uw bruiloft; niets is ons te gek!

 

Bekijk hier hoe wij uw bestelling bezorgen

Ook je barbecuefeestje volledig verzorgd?