Verjaardag

Adriaan Oskam

Hoe maak je een verjaardag nog specialer?

Uiteraard is elke verjaardag speciaal, maar sommige leeftijden vragen om iets extra’s. Wat dacht je van een baby zijn allereerste verjaardag? Of de mooie leeftijd van 20, 30 of 50 bereiken? Of het nu gaat om opa die 80 wordt of een zogenaamde ‘Sweet Sixteen’ party voor je dochters’ 16e verjaardag: dit soort mijlpalen mogen niet onopgemerkt voorbij gaan!

 

Stappenplan voor een stressloze verjaardag!

Voor een leuk verjaardagsfeest hoeven eigenlijk maar een paar dingen geregeld te worden:

  1. Prik een datum en nodig alle mensen uit die belangrijk voor je zijn! Zorg dat je dit ruim van tevoren doet zodat mensen de datum vrij kunnen houden. Vraag ook in je uitnodiging of je gasten willen laten weten of ze erbij zullen zijn in verband met de catering!
  2. Een locatie. Uiteraard kun je een verjaardagsfeestje thuis vieren, maar wanneer je huis niet groot genoeg is kun je ook overwegen om elders een gezellige locatie te huren (link). Ook wanneer je wel genoeg ruimte hebt kan het regelen van een andere locatie voordelen bieden: een mooie locatie geeft extra sfeer en je hebt thuis geen rommel.
  3. Juist bij zo’n speciale verjaardag mag de juiste versiering niet ontbreken! Slingers en ballonnen met de desbetreffende leeftijd erop maken de sfeer compleet.
  4. En last but not least: de catering! Bij een verjaardag hoort natuurlijk een prachtige taart en een drankje! Maar daarnaast maak je het feestje compleet door rond etenstijd de barbecue aan te zetten of een compleet buffet aan te bieden aan je gasten. Bij IdeaalCatering bestel je simpel en snel alles wat je nodig hebt om te zorgen dat je gasten niks te kort zullen komen. Bovendien scheelt het jou van tevoren een heleboel boodschappen doen en kun je je dus richten op andere dingen. Het cadeau voor de jarige bijvoorbeeld.

Wil je de verjaardag nog onvergetelijker maken? Overweeg dan eens een themafeest (met dresscode voor de gasten) of een surpriseparty. Dit vraagt iets meer planning en voorbereiding, maar deze ervaring zal de jarige niet snel vergeten!

 

Bekijk hier hoe wij uw bestelling bezorgen

Ook je barbecuefeestje volledig verzorgd?