Geniet van een verzorgde BBQ, bestel snel uw favoriete pakket!

Maak uw feest compleet met een bbq van IdeaalCatering. Kies het pakket dat u aanspreekt en vul eventueel aan met bepaalde dieetwensen, dan komen wij alles bij u bezorgen én halen we de vuile vaat gratis op!

Uw barbecue snel bestellen

Uw barbecue in Lexmond is met een paar minuten geregeld:

  1. Kies uw favoriete barbecuepakket. Denk ook aan uw gasten met dieetwensen! Voor hen bieden wij vegetarischveganistischhalal en puur barbecuepakket aan.
  2. Vul uw gegevens in en laat eventuele opmerkingen achter. Zodra de bestelling bij ons binnen is nemen wij contact met u op.
  3. In de week van levering spreken we samen het bezorgmoment af. De volgende werkdag (inclusief zaterdag) komen wij de spullen weer vuil ophalen.
  4. U betaalt achteraf per factuur, u kunt dan ook gelijk een review schrijven! Betaalt u liever contant bij levering? Laat dit ons dan weten!

Simpel hè?! En al vanaf 15 personen komen wij alle spullen gratis bij u in Lexmond bezorgen. Als dit nog niet genoeg is om u te overtuigen doen wij ook nog eens de afwas voor u; allemaal inclusief!

 

Anderen laten hun ervaringen weten

Martin, cijfer 10.0

Ideaal catering is echt heel goed. Vooraf zijn zij heel duidelijk in de communicatie. Het geeft het gevoel dat het goed geregeld is. Op de dag zelf zijn zij heel efficiënt. Het feest gaat door en zij bouwen op. Goed personeel en ook dan wordt goed gecommuniceerd. En ze bouwen weer af, zonder te storen. De kwaliteit van het vlees en vis is super goed. En de prijs is heel goed. Kortom een echte aanrader.

 

Wat kunnen wij voor u doen?

Laat het ons weten door het contactformulier in te vullen. Heeft u vragen over onze service of mogelijkheden, bekijk dan onze FAQ. Als uw vraag er niet tussen staat kunt u ons altijd bellen of mailen. Natuurlijk mag u ook binnenlopen in Lopik. Tot snel in Lexmond!

Met onze BBQ pakketten
zit je er geheid warmpjes bij

Bij IdeaalCatering bestel je de beste barbecuepakketten. Wij hebben een breed en gevarieerd aanbod in verschillende prijsklassen.
De BBQ pakketten zijn samengesteld met verschillende soorten vlees en diverse salades. Er wordt uitgegaan van een standaard gewicht
en aantal per persoon. Een barbecue bestellen bij IdeaalCatering is ontzettend gemakkelijk: wij bezorgen gratis (vanaf 15 personen),
halen de vuile vaat weer bij je op én doen de afwas. Ideaal dus!

Wat zeggen onze
tevreden klanten?

Wij worden beoordeeld met Icon Star IdeaalcateringIcon Star IdeaalcateringIcon Star IdeaalcateringIcon Star IdeaalcateringIcon Star Ideaalcatering 9.5 (728)

Bestellen is mogelijk vanaf 12 personen. Wij bezorgen jouw BBQ bestelling vanaf 15 personen geheel gratis en gekoeld bij je thuis. Ideaalcatering bezorgt in een groot deel van het land; vul de postcodechecker in om te kijken of we ook bij jou bezorgen. Ligt jouw woonplaats buiten ons bezorggebied? Niet getreurd: je kunt dan bij één van onze partners bestellen!

Bestellen in Utrecht

Onze laatste tips

Het team van IdeaalCatering volgt nauwkeurig de huidige trends op het gebied van buffetten.
Denk aan de nieuwste combinaties vlees en kruiden, belangrijke tips en de beste barbecue manieren.
Heeft u zelf een gouden tip die u met onze lezers wilt delen? Laat dit ons gerust weten!

BBQ advies voor bereiding

Adriaan Oskam

Iedereen heeft weleens gebarbecued, met wisselend succes. Voor een geslaagde barbecue zoals deze bedoeld is, is de keuze van het vlees erg belangrijk. IdeaalCatering kan u niet alleen hierbij helpen, maar ook voor het succesvol bereiden van deze producten hebben wij diverse tips en een passend BBQ advies.

BBQ pakketten

De beste BBQ tips die u echt moet kennen!

Adriaan Oskam

In de zomermaanden staat bij IdeaalCatering alles in het teken van de barbecue! Omdat wij onze kennis graag met u delen, hebben wij voor u enkele BBQ tips. Ziet u nog BBQ tips die wij zijn vergeten? Laat het ons dan snel weten en wij voegen ze toe aan deze lijst!

Laat de barbecue thuis bezorgen

Adriaan Oskam

Het organiseren van een barbecue kost vaak veel tijd, zeker wanneer er veel gasten komen. Wil je het jezelf niet te moeilijk maken? Bestel jouw barbecue dan gewoon bij IdeaalCatering. Wij bezorgen jouw eten bij je thuis. Of het nu gaat om een bestelling voor 20 of 50 personen; wij bezorgen alles bij je thuis. Scheelt jou weer een hoop tijd en moeite. Hoe handig is dat?

Straatbarbecue

Bedrijfsbarbecue

Voor veel bedrijven is het een jaarlijks terugkomend iets… De barbecue! Maar ja, stelt u zich voor dat u degene bent die het mag regelen. De locatie heeft u gelukkig al; namelijk op eigen terrein.

Catering met aandacht & Ambacht Ideaalcatering

IdeaalCatering als catering bedrijf

Adriaan Oskam
|

Cateringbedrijven zijn er in alle soorten en maten. Wanneer u een feest wilt geven is er altijd wel een cateraar in de buurt te vinden. Dit lijkt positief, maar soms ziet u door de bomen het bos niet meer. Welk catering bedrijf moet u nou kiezen? Vrienden en bekenden hebben allemaal weer andere aanbevelingen en ervaringen en ondertussen zit u met de handen in het haar. Elk cateringbedrijf heeft zich wel ergens in gespecialiseerd. Wij hebben onze specialisatie in buffetten. Maandelijks worden er nieuwe buffetten gemaakt en kunt u die via onze webshop bestellen. Bent u benieuwd naar ons uitgebreide keuze aan buffetten?