Geniet van een verzorgde BBQ, bestel snel uw favoriete pakket!

Maak uw feest compleet met een bbq van IdeaalCatering. Kies het pakket dat u aanspreekt en vul eventueel aan met bepaalde dieetwensen, dan komen wij alles bij u bezorgen én halen we de vuile vaat gratis op!

BBQ Gemak in Linschoten

Wij van IdeaalCatering hebben onderzocht dat ze in het groene hart houden van thuis ‘uit eten’ Doe maar “gewoon” is een welgemeende uitspraak van de mensen in Linschoten.

Daar kunnen wij wel wat mee! Wanneer u thuis wilt genieten van het lekkerste BBQ vlees van het groene hart komt u zeker bij IdeaalCatering uit. Verzorgde pakketten inclusief vlees, salades, borden en bestek en natuurlijk de barbecue + gasfles! Voor ons is niets te gek. Of het nu gaat om groepen van 20 personen bij u thuis of een sportkantine van meer dan 100 personen, alles is mogelijk en zeer betaalbaar!

 

De BBQ uitdaging

Voor alle mensen uit Linschoten, met in het vooruitzicht van het organiseren van een barbecue nu de volgende uitdaging:

Bekijk de website en bedenk wat u nodig denkt te hebben. Reserveer vast een datum want vol=vol. Geef het aantal personen een weekje van te voren door en geniet vast van een heerlijk ontzorgd vooruitzicht…

 

De kosten van een complete BBQ

Een lekkere en complete BBQ hoeft niet duur te zijn. Dat is de overtuiging van de slagers van IdeaalCatering. Dit ziet u dan ook terug in de prijs van uw BBQ pakket! Wij leveren namelijk al een compleet BBQ pakket, inclusief: borden, bestek, servetten, BBQ, snijplank, vlees, salades, rauwkost, brood en sauzen. Het vlees en de salades worden nog ambachtelijk opgemaakt en bereid! Natuurlijk kunt u het zo gek maken als u zelf wilt.

 

Bezorging van uw BBQ in Linschoten

Wij komen uw bestelling in Linschoten op afgesproken datum en tijd bezorgen. Het vlees en salades krijgt u aangeleverd in koelboxen. Hierin blijft het vlees tot wel 36 uur gekoeld. Wij komen de volgende werkdag (inclusief zaterdag) de vuile vaat weer bij u ophalen. Bent u onverhoopt niet thuis? Geen probleem dan kunt u de vaat gewoon in de tuin zetten. Levering in Linschoten is altijd gratis!

Nog niet helemaal overtuigd? Laat u dan overtuigen door 1 van de medewerkers van IdeaalCatering.

Met onze BBQ pakketten
zit je er geheid warmpjes bij

Bij IdeaalCatering bestel je de beste barbecuepakketten. Wij hebben een breed en gevarieerd aanbod in verschillende prijsklassen.
De BBQ pakketten zijn samengesteld met verschillende soorten vlees en diverse salades. Er wordt uitgegaan van een standaard gewicht
en aantal per persoon. Een barbecue bestellen bij IdeaalCatering is ontzettend gemakkelijk: wij bezorgen gratis (vanaf 15 personen),
halen de vuile vaat weer bij je op én doen de afwas. Ideaal dus!

Wat zeggen onze
tevreden klanten?

Wij worden beoordeeld met Icon Star IdeaalcateringIcon Star IdeaalcateringIcon Star IdeaalcateringIcon Star IdeaalcateringIcon Star Ideaalcatering 9.5 (728)

Bestellen is mogelijk vanaf 12 personen. Wij bezorgen jouw BBQ bestelling vanaf 15 personen geheel gratis en gekoeld bij je thuis. Ideaalcatering bezorgt in een groot deel van het land; vul de postcodechecker in om te kijken of we ook bij jou bezorgen. Ligt jouw woonplaats buiten ons bezorggebied? Niet getreurd: je kunt dan bij één van onze partners bestellen!

Bestellen in Utrecht

Onze laatste tips

Het team van IdeaalCatering volgt nauwkeurig de huidige trends op het gebied van buffetten.
Denk aan de nieuwste combinaties vlees en kruiden, belangrijke tips en de beste barbecue manieren.
Heeft u zelf een gouden tip die u met onze lezers wilt delen? Laat dit ons gerust weten!

BBQ advies voor bereiding

Adriaan Oskam

Iedereen heeft weleens gebarbecued, met wisselend succes. Voor een geslaagde barbecue zoals deze bedoeld is, is de keuze van het vlees erg belangrijk. IdeaalCatering kan u niet alleen hierbij helpen, maar ook voor het succesvol bereiden van deze producten hebben wij diverse tips en een passend BBQ advies.

BBQ pakketten

De beste BBQ tips die u echt moet kennen!

Adriaan Oskam

In de zomermaanden staat bij IdeaalCatering alles in het teken van de barbecue! Omdat wij onze kennis graag met u delen, hebben wij voor u enkele BBQ tips. Ziet u nog BBQ tips die wij zijn vergeten? Laat het ons dan snel weten en wij voegen ze toe aan deze lijst!

Laat de barbecue thuis bezorgen

Adriaan Oskam

Het organiseren van een barbecue kost vaak veel tijd, zeker wanneer er veel gasten komen. Wil je het jezelf niet te moeilijk maken? Bestel jouw barbecue dan gewoon bij IdeaalCatering. Wij bezorgen jouw eten bij je thuis. Of het nu gaat om een bestelling voor 20 of 50 personen; wij bezorgen alles bij je thuis. Scheelt jou weer een hoop tijd en moeite. Hoe handig is dat?

Straatbarbecue

Bedrijfsbarbecue

Voor veel bedrijven is het een jaarlijks terugkomend iets… De barbecue! Maar ja, stelt u zich voor dat u degene bent die het mag regelen. De locatie heeft u gelukkig al; namelijk op eigen terrein.

Catering met aandacht & Ambacht Ideaalcatering

IdeaalCatering als catering bedrijf

Adriaan Oskam
|

Cateringbedrijven zijn er in alle soorten en maten. Wanneer u een feest wilt geven is er altijd wel een cateraar in de buurt te vinden. Dit lijkt positief, maar soms ziet u door de bomen het bos niet meer. Welk catering bedrijf moet u nou kiezen? Vrienden en bekenden hebben allemaal weer andere aanbevelingen en ervaringen en ondertussen zit u met de handen in het haar. Elk cateringbedrijf heeft zich wel ergens in gespecialiseerd. Wij hebben onze specialisatie in buffetten. Maandelijks worden er nieuwe buffetten gemaakt en kunt u die via onze webshop bestellen. Bent u benieuwd naar ons uitgebreide keuze aan buffetten?