Geniet van een verzorgde BBQ, bestel snel uw favoriete pakket!

Maak uw feest compleet met een bbq van IdeaalCatering. Kies het pakket dat u aanspreekt en vul eventueel aan met bepaalde dieetwensen, dan komen wij alles bij u bezorgen én halen we de vuile vaat gratis op!

Sluit een dagje uit af met een gezellige barbecue

Hoe leuk is het om na een gezellig dagje weg met vrienden of familie thuis te komen in Odijk en vrijwel meteen te kunnen beginnen met BBQ’en? Genieten van lekkere stukken vlees, frisse salades en een lekker drankje. Lekker lang natafelen tijdens een prachtige zomeravond en de gezelligheid van uw geliefden. Wij willen u hierbij graag helpen en ervoor zorgen dat u niets meer hoeft te doen dan genieten!

 

De mening van anderen is belangrijk voor ons!

Daarom mogen alle klanten achteraf een review schrijven over hun ervaringen met ons bedrijf.

Tanneke, cijfer 10.0

We hebben een groot feest gehad met BBQ. Het vlees was lekker en voldoende.
Ook van de salades en stokbrood was er voldoende en smaakte het lekker. Zeker een aanrader om het jezelf makkelijk te maken bij een feestje!

 

Nieuwsgierig?

Bekijk dan snel onze website of neem contact met ons op! Wij denken graag met u mee en doen er alles aan om uw feest in Odijk naar uw wens te organiseren. Graag tot ziens!

 

Big party plans?

Ben jij van plan om van je feest een BBQ op locatie te maken? Stel dan vanaf 40 personen zelf je offerte samen en ontvang een persoonlijke offerte met een scherpe prijs. Staan je wensen er niet bij? Geen probleem! Als je deze aan ons doorgeeft, doen wij ons best om van jouw BBQ aan huis een feest te maken!

Wat zeggen onze
tevreden klanten?

Wij worden beoordeeld met Icon Star IdeaalcateringIcon Star IdeaalcateringIcon Star IdeaalcateringIcon Star IdeaalcateringIcon Star Ideaalcatering 9.5 (728)

Met onze BBQ service
zit je er geheid warmpjes bij

Met de BBQ service van IdeaalCatering bestel je de beste barbecuepakketten online. Wij hebben een breed en gevarieerd aanbod in verschillende prijsklassen.
De BBQ pakketten zijn samengesteld met verschillende soorten BBQ vlees en diverse salades. Er wordt uitgegaan van een standaard gewicht
en aantal per persoon. Een barbecue pakket bestellen bij IdeaalCatering is ontzettend gemakkelijk: wij bezorgen gratis (vanaf 15 personen),
halen de vuile vaat weer bij je op én doen de afwas. Uw complete BBQ inclusief  BBQ vlees bestellen is nog nooit zo makkelijk en lekker geweest!

Een BBQ pakket bestellen is (vaak) mogelijk vanaf 8 personen. Wij bezorgen jouw BBQ bestelling vanaf 15 personen geheel gratis en gekoeld bij je thuis. Of je nu een BBQ wilt bestellen in Amsterdam, Rotterdam of Utrecht, IdeaalCatering bezorgt jouw BBQ (bijna) in heel Nederland; vul de postcodechecker in om te kijken of we ook bij jou bezorgen. Ligt jouw woonplaats buiten ons bezorggebied? Niet getreurd: je kunt dan bij één van onze partners een verzorgde barbecue bestellen!

Waar je ook woont Ideaalcatering

Onze nieuwste BBQ tips

Het team van IdeaalCatering volgt nauwkeurig de huidige trends op het gebied van barbecueën en BBQ vlees.
Denk aan de nieuwste combinaties vlees en kruiden, belangrijke tips en de beste barbecue gereedschappen.
Heeft u zelf een gouden tip die u met onze lezers wilt delen? Laat dit ons gerust weten!

BBQ advies voor bereiding

Adriaan Oskam

Iedereen heeft weleens gebarbecued, met wisselend succes. Voor een geslaagde barbecue zoals deze bedoeld is, is de keuze van het vlees erg belangrijk. IdeaalCatering kan u niet alleen hierbij helpen, maar ook voor het succesvol bereiden van deze producten hebben wij diverse tips en een passend BBQ advies.

BBQ pakketten

De beste BBQ tips die u echt moet kennen!

Adriaan Oskam

In de zomermaanden staat bij IdeaalCatering alles in het teken van de barbecue! Omdat wij onze kennis graag met u delen, hebben wij voor u enkele BBQ tips. Ziet u nog BBQ tips die wij zijn vergeten? Laat het ons dan snel weten en wij voegen ze toe aan deze lijst!

Laat de barbecue thuis bezorgen

Adriaan Oskam

Het organiseren van een barbecue kost vaak veel tijd, zeker wanneer er veel gasten komen. Wil je het jezelf niet te moeilijk maken? Bestel jouw barbecue dan gewoon bij IdeaalCatering. Wij bezorgen jouw eten bij je thuis. Of het nu gaat om een bestelling voor 20 of 50 personen; wij bezorgen alles bij je thuis. Scheelt jou weer een hoop tijd en moeite. Hoe handig is dat?

Barbecue aan huis bestellen

Barbecue aan huis, lekker makkelijk!

Adriaan Oskam

Gemak wordt steeds belangrijker in de keuken. Dit geldt niet alleen voor de keuken, maar ook voor de BBQ. Waar je vroeger naar de slager ging voor het barbecuevlees en naar de bakker voor het stokbrood, zie je dat men tegenwoordig steeds vaker kiest voor het gemak van een barbecue aan huis. Alles wat je nodig hebt voor een geslaagde BBQ wordt bezorgd en weer opgehaald. Nu is een barbecue aan huis van IdeaalCatering helemaal bijzonder!

BBQ voor grote groepen

Adriaan Oskam

Het organiseren van een BBQ voor grote groepen vraagt veel voorbereiding en expertise. Er komen andere vragen naar voren dan wanneer u een barbecue voor een man of tien organiseert. Waar u bij een BBQ met een kleine groep nog gebruik kunt maken van uw eigen voorraden, is dit bij een BBQ voor een grote groep vaak niet mogelijk. Naast het feit dat er voldoende vlees en ander eten aanwezig moet zijn, is het ook van belang om over voldoende barbecues te beschikken waar de gasten het vlees kunnen braden.

Straatbarbecue

Bedrijfsbarbecue

Voor veel bedrijven is het een jaarlijks terugkomend iets... De barbecue! Maar ja, stelt u zich voor dat u degene bent die het mag regelen. De locatie heeft u gelukkig al; namelijk op eigen terrein.

Goedkoop BBQ pakket, maar wel om je vingers bij op te eten!

Adriaan Oskam

"Het is een goedkoop BBQ pakket, maar wel om je vingers bij op te eten!" Was de opmerking die wij kregen van een bruidegom die tijdens zijn bruiloft het diner had vervangen door een BBQ van IdeaalCatering. Nu scheelt het natuurlijk altijd als je je vlees door professionele BBQ kok's laat bakken maar een goedkope barbecue kan zeker erg smakelijk zijn.