Verzorgde barbecue

BBQ in Amsterdam en omgeving bestellen?

Bent u opzoek naar een barbecue cateraar en menu in Amsterdam en omgeving, welke aan de volgende vier voorwaarden voldoet:

1) Geheel compleet 2) Perfecte kwaliteit 3) Lage prijs 4) Gratis bezorging

Dan hoeft u niet meer verder te zoeken. Wij leveren namelijk complete BBQ pakketten van ambachtelijke kwaliteit voor een super scherpe prijs en dan is de bezorging in Amsterdam, Badhoevedorp, Zwanenburg, Diemen, Landsmeer, Broek in Waterland, Holysloot en Schiphol ook nog eens GRATIS vanaf 15 personen. U hoeft dus zelf nergens meer aan te denken en zelfs het bestellen is super snel en makkelijk. Liever niet zelf achter de BBQ? bestel er dan een BBQ kok bij

BBQ benodigdheden

Hoe compleet is een barbecue pakket bij IdeaalCatering?

IdeaalCatering heeft verschillende soorten barbecue pakketten. De All-in pakketten en de normale BBQ pakketten. Bij al onze BBQ pakketten krijgt u naast het BBQ-vlees ook opgemaakte salades, stokbrood met kruidenboter, borden en bestek en een BBQ. Wat de All-in pakketten bijzonder maakt, is dat hier ook partytenten, tafels en stoelen bij zitten. Ook is dit arrangement uit te breiden met een drankarrangement of een kok.

Als u nog andere wensen heeft is dat geen probleem! Wij hebben namelijk een partyverhuur. Ook voor een levering van een barbecue in Amsterdam, Badhoevedorp, Zwanenburg, Diemen, Landsmeer, Broek in Waterland, Holysloot en Schiphol kunt u uw BBQ zo compleet maken als u zelf wilt.

Kwaliteitsgarantie

Kwaliteit is essentieel voor een geslaagde barbecue. Maar zelfs het beste vlees kan nog worden verprutst op de BBQ. Lees daarom eerst ons artikel over  “hoe braad ik een gemarineerde kogelbiefstuk op de BBQ“. Uiteraard zit het met de kwaliteit van het vlees zit het bij IdeaalCatering wel goed. We kunnen hier natuurlijk zelf veel over vertellen, maar misschien is het beter om dit aan onze klanten over te laten. Zo hebben wij de afgelopen jaren een gemiddelde klantboordeling van een 9,3 gekregen en hier zijn wij erg trots op.

Bbq grote groepen - ideaalcatering

Goed en Goedkoop?

U heeft waarschijnlijk al gezien dat u het voor de kosten niet hoeft te laten. Een complete barbecue in Amsterdam, Badhoevedorp, Zwanenburg, Diemen, Landsmeer, Broek in Waterland, Holysloot en Schiphol verzorgen wij al vanaf €12,95 p.p. Nu vraagt u zich wellicht af hoe wij dit voor deze prijs kunnen aanbieden? Wij verklappen onze geheimen in onze artikelen over de “Goedkope BBQ “ en “Goedkoop BBQ pakket

Drankarrangement

Barbecue cateraar in Amsterdam, gratis bezorging

Een BBQ in Amsterdam wordt vanaf 15 personen gratis bezorgd, maar ook in andere plaatsen in de omgeving van Amsterdam is de bezorging gratis. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Amsterdam, Badhoevedorp, Zwanenburg, Diemen, Landsmeer, Broek in Waterland, Holysloot en Schiphol . Voor een lekkere en complete BBQ bent u bij IdeaalCatering helemaal aan het juiste adres.

Wij halen uw bestelling een dag na levering weer op. Bestellingen die zaterdag geleverd zijn, worden maandag opgehaald. Bij het ophalen hoeft u niet zelf aanwezig te zijn.

Service
Gratis bezorging
Wij doen zelfs de afwas voor u
Met passie bereid
Levering in koelboxen
Flexibel
Benodigdheden
Porseleinen borden
RVS Bestek
Servetten
Warmhoudpan
Broodmes + snijplank
Gasbarbecue+gasfles
Bijgerechten
Opgemaakte salade
Rauwkost
Stokbrood
Kruidenboter
Satésaus
Verschillende soorten saus

Neem gerust contact met ons op!

    Voornaam
    Achternaam
    Telefoon
    E-mail
    Vragen en / of opmerking