Volledig verzorgde BBQ catering in Breukelen

Bij IdeaalCatering bent u aan het juiste adres voor een geslaagde barbecue! Bij ons bestel je eenvoudig alles wat je nodig hebt, van onze BBQ en groepspakketten tot aan salades en andere benodigdheden!

 • Gratis bezorging
 • Kwaliteitsslager
 • Afwasservice
 • Gekoelde levering
 • Gratis servies en BBQ

Barbecueën in Breukelen? Bestel gemakkelijk en snel bij IdeaalCatering

Bent u een BBQ aan het organiseren in de omgeving van Breukelen, Nieuwersluis, Nieuwer ter Aa, Loenen aan de vecht, Abcoude, Nigtevecht of Loenersloot? Dan bent u waarschijnlijk al tegen een aantal puntjes aangelopen. Er moer voor vlees gezorgd worden, de salades moeten worden opgemaakt, er moeten genoeg borden en bestek komen enzovoorts. Niet alleen de voorbereidingen zijn tijdrovend, achteraf moet alles weer worden schoongemaakt en opgeruimd… Heeft u daar nou helemaal geen zin in of geen tijd voor? Bestel dan snel een compleet barbecuepakket bij IdeaalCatering! Liever een vegetarische of veganistische BBQ? geen probleem. Hiervoor hebben wij een vegetarisch en veganistisch pakket.

De voordelen van een complete BBQ

 • Eenvoudig besteld via onze webshop.
 • Veel keuze in barbecuepakketten. Door variatie in soorten vlees en prijs wordt barbecueën in Breukelen, Nieuwersluis, Nieuwer ter Aa, Loenen aan de vecht, Abcoude, Nigtevecht of Loenersloot voor iedereen bereikbaar!
 • Vanaf 20 personen gratis bezorging en altijd gratis afwasservice.
 • Alles in één keer geregeld; zoekt u ook nog een dessert, een drankarrangement of partyverhuur? Bestel deze dan ook meteen!
 • Speciale wensen op het gebied van vlees? geen probleem. Wij hebben naast de standaard bbq pakketten ook nog groot assortiment aan los vlees. Denk hierbij aan bijvoorbeeld runderburgers, groentenspiezen of vis.
 • Alles kan geheel naar uw wens georganiseerd worden. Alles wat u hoeft te doen is het contactformulier invullen, een mailtje sturen of ons even bellen. Vertel uw wensen en wij kijken wat wij voor u kunnen betekenen. Dat is toch IDEAAL?!

De mening van onze klanten

Wij vinden het fijn om te horen hoe anderen onze catering ervaren hebben. Daarom krijgen al onze klanten achteraf de mogelijkheid om een review te schrijven!

Richelle, cijfer 9.5

Tuinfeest voor ons 40 jarig huwelijk. Plezierig en vlot mailcontact, tot 6 dagen tevoren wijzigingen in aantal BBQ pakketten mogelijk. Alles werd op tijd geleverd. De partytenten, stoelen en tafels etc. zelfs een dag van tevoren, zodat we zaterdagochtend rustig konden kijken waar alles moest staan zonder stress en haast. Met de rokken over de tafels zag alles er heel feestelijk uit. Er was ruim voldoende van het servies en de glazen. BBQ koks waren ruim op tijd en deden professioneel hun werk. De gasten (60 gasten, volwassenen) waren zeer tevreden over het geheel en in het bijzonder de salades. De prachtige zonnige dag maakte het extra feestelijk!

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wij horen graag wat wij voor uw barbecuefeest in Breukelen, Nieuwersluis, Nieuwer ter Aa, Loenen aan de vecht, Abcoude, Nigtevecht of Loenersloot,  kunnen betekenen! Neem contact met ons op of loop even binnen in onze slagerij in Lopik. Tot snel!

AANBEVELINGEN

Service
Gratis bezorging
Wij doen zelfs de afwas voor u
Met passie bereid
Levering in koelboxen
Flexibel
Benodigdheden
Porseleinen borden
RVS Bestek
Servetten
Warmhoudpan
Broodmes + snijplank
Gasbarbecue+gasfles
Bijgerechten
Opgemaakte salade
Rauwkost
Stokbrood
Kruidenboter
Satésaus
Verschillende soorten saus

Neem contact op met IdeaalCatering

Heeft u vragen rondom het bestellen van een barbecue of catering in de omgeving van Breukelen?
Neem dan contact op met IdeaalCatering middels onderstaand contactformulier.

  Voornaam
  Achternaam
  Telefoon
  E-mail
  Vragen en / of opmerking