Volledig verzorgde BBQ catering in Bunnik

Bij IdeaalCatering bent u aan het juiste adres voor een geslaagde barbecue! Bij ons bestel je eenvoudig alles wat je nodig hebt, van onze BBQ en groepspakketten tot aan salades en andere benodigdheden!

 • Gratis bezorging
 • Kwaliteitsslager
 • Afwasservice
 • Gekoelde levering
 • Gratis servies en BBQ

Barbecueën in Bunnik? Bestel gemakkelijk en snel bij IdeaalCatering

Bent u een BBQ aan het organiseren in de omgeving van Bunnik, Driebergen, Doorn, Odijk, Wijk bij Duurstede of Cothen? Dan bent u waarschijnlijk al tegen een aantal puntjes aangelopen. Er moer voor vlees gezorgd worden, de salades moeten worden opgemaakt, er moeten genoeg borden en bestek komen enzovoorts. Niet alleen de voorbereidingen zijn tijdrovend, achteraf moet alles weer worden schoongemaakt en opgeruimd… Heeft u daar nou helemaal geen zin in of geen tijd voor? Bestel dan snel een compleet barbecuepakket bij IdeaalCatering!

De voordelen van een complete BBQ

 • Eenvoudig besteld via onze webshop.
 • Veel keuze in barbecuepakketten. Door variatie in soorten vlees en vis en prijs wordt barbecueën in Bunnik, Driebergen, Doorn, Odijk, Wijk bij Duurstede of Cothen voor iedereen bereikbaar!
 • Vanaf 20 personen gratis bezorging en altijd gratis afwasservice.
 • Alles in één keer geregeld; zoekt u ook nog een dessert, extra rundvleessalade, een drankarrangement of partyverhuur? Bestel deze dan ook meteen!
 • Alles kan geheel naar uw wens georganiseerd worden. Alles wat u hoeft te doen is het contactformulier invullen, een mailtje sturen of ons even bellen. Vertel uw wensen en wij kijken wat wij voor u kunnen betekenen. Dat is toch IDEAAL?!

De mening van onze klanten

Wij vinden het fijn om te horen hoe anderen onze catering ervaren hebben. Daarom krijgen al onze klanten achteraf de mogelijkheid om een review te schrijven!

Gonny, cijfer 9.3

Van dit bedrijf kan je op aan! Nemen de tijd om een bestelling door te nemen. En de aflevering en niet te vergeten het vlees, salade, stokbrood en sauzen zijn perfect.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wij horen graag wat wij voor uw barbecuefeest in Bunnik, Driebergen, Doorn, Odijk, Wijk bij Duurstede of Cothen kunnen betekenen! Neem contact met ons op of loop even binnen in onze slagerij in Lopik. Tot snel!

AANBEVELINGEN

Service
Gratis bezorging
Wij doen zelfs de afwas voor u
Met passie bereid
Levering in koelboxen
Flexibel
Benodigdheden
Porseleinen borden
RVS Bestek
Servetten
Warmhoudpan
Broodmes + snijplank
Gasbarbecue+gasfles
Bijgerechten
Opgemaakte salade
Rauwkost
Stokbrood
Kruidenboter
Satésaus
Verschillende soorten saus

Neem contact op met IdeaalCatering

Heeft u vragen rondom het bestellen van een barbecue of catering in de omgeving van Bunnik?
Neem dan contact op met IdeaalCatering middels onderstaand contactformulier.

  Voornaam
  Achternaam
  Telefoon
  E-mail
  Vragen en / of opmerking