BBQ bestellen in Delft? Lekker, Compleet en voor een lage prijs..

Barbecue in Delft, Den Hoorn, Berkel en Rodenrijs, Naaldwijk of Wateringen regelen? Delft is mooie historische stad waar IdeaalCatering opvallend vaak BBQ’s verzorgd. Dit kan komen doordat er veel feestjes worden gehouden, maar het kan natuurlijk ook zijn dat inwoners van Delft gewoon een goede smaak hebben. Wilt u lekker barbecueën, maar geen omkijken hebben naar inkopen en afwas? Betaal dan niet te veel en neem snel een kijkje op onze website en maak gebruik van alle barbecuemogelijkheden.

BBQ benodigdheden

Onze barbecue menu’s zijn inclusief gasbarbecue en gasfles

De reden waarom mensen uit Delft, Den Hoorn, Berkel en Rodenrijs, Naaldwijk of Wateringen kiezen voor een barbecue van IdeaalCatering? De complete menu’s! Onze barbecuemenu’s worden geleverd inclusief barbecue, gasfles, BBQ-gereedschap, borden, bestek, servetten, sausjes, stokbrood, kruidenboter, bakboter en een prachtige crockpot om uw satésaus wam te houden. En om het compleet te maken, halen wij alle vuile vaat weer op en doen we graag de afwas voor u! Ideaal… Klik hier voor ons assortiment barbecuepakketten

Complete BBQ pakketten voor Delft en omgeving!

Bezorging van de BBQ pakketten is ook in de omgeving van Delft gratis. Denk hierbij aan plaatsen als Berkel en Rodenrijs, Naaldwijk, Den hoorn en Wateringen. Nadat u heeft genoten van een heerlijke BBQ, komen wij ook de vaat weer bij jullie ophalen. IdeaalCatering neemt alle zorgen uit handen.

Bbq grote groepen - ideaalcatering

Succesverhalen onze klanten

IdeaalCatering is inderdaad IDEAAL!

Beoordeling: 9.0

Wij, als BBQ comite hebben een compleet BBQ pakket afgenomen voor 60 deelnemers. Snelle reactie op vraag voor een offerte. Prettig contact. Ook met de wens van Vegetarisch en Glutenvrij wordt serieus rekening gehouden en de kok weet waarover het gaat en is bekend met de materie. Zeer vriendelijke medewerkers. Afspraken worden correct nagekomen. Ook het kostenloos ter beschikking stellen van tenten en meubilair spreekt ons erg aan. Verder vinden wij het eten en drinken van een goede kwaliteit en niet te vergeten het dessert. Uitmuntend! Wij hebben drie cateringsbedrijven bekeken maar Ideaal Catering kwam er het beste uit. Wij kunnen dit bedrijf zeker aanbevelen! Top!

Drankarrangement

De levering van uw barbecue in Delft en omgeving

Vanuit onze slagerij in Lopik bezorgen wij complete barbecuemenu’s bij particulieren, zakelijke klanten en instellingen door heel Nederland. Wij bezorgen gratis in de plaats Delft en omgeving. Denk hierbij ook aan Berkel en Rodenrijs, Naaldwijk, Den Hoorn en Wateringen.

Wij halen uw bestelling  een dag na levering weer op. Bestellingen die zaterdag geleverd zijn, worden maandag opgehaald. Bij het ophalen hoeft u niet zelf aanwezig te zijn.

BBQ kok

Zorgeloos genieten? Boek dan een braadmeester

Wilt u genieten van uw barbecuefeest in Delft, Den Hoorn, Berkel en Rodenrijs, Naaldwijk of Wateringen? Boek dan een braadmeester. De barbecuekok komt het door u gekozen pakket op locatie bakken. Het grote voordeel is dat hij of zij alle vuile afwas weer meeneemt! Dit noemen wij pas echt Ideaal! U kunt er ook nog voor kiezen om bij uw barbecuepakket een drankarrangement te boeken. Wij koelen uw dranken vooraf in onze koelcel en ook dit neemt de braadmeester dan voor u mee. Wanneer u een offerte bij ons aanvraagt kunnen wij dit erbij zetten, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan! Wilt u alvast een braadmeester bestellen, klik dan hier

Service
Gratis bezorging
Wij doen zelfs de afwas voor u
Met passie bereid
Levering in koelboxen
Flexibel
Benodigdheden
Porseleinen borden
RVS Bestek
Servetten
Warmhoudpan
Broodmes + snijplank
Gasbarbecue+gasfles
Bijgerechten
Opgemaakte salade
Rauwkost
Stokbrood
Kruidenboter
Satésaus
Verschillende soorten saus

Neem gerust contact met ons op!

Voornaam
Achternaam
Telefoon
E-mail
Vragen en / of opmerking