BBQ in IJsselstein bestellen?

Bent u opzoek naar een BBQ menu in IJsselstein, Lopik of Cabauw welke aan de volgende vier voorwaarde voldoet: geheel compleet, perfecte kwaliteit, lage prijs en gratis bezorging?

Dan bent u bij IdeaalCatering helemaal aan het juiste adres. Wij leveren namelijk complete BBQ pakketten van ambachtelijke kwaliteit voor een scherpe prijs en dan is de bezorging ook nog eens GRATIS vanaf 20 personen. U hoeft dus zelf nergens meer aan te denken en zelfs het bestellen hebben we zo makkelijk mogelijk gemaakt!

Hoe compleet is een barbecue pakket bij IdeaalCatering?

IdeaalCatering heeft verschillende soorten barbecue pakketten. De all-in pakketten en de complete BBQ pakketten. Wat beide BBQ menu’s gemeenschappelijk hebben is, dat er is gezorgd voor BBQ vlees, salades, sauzen, rauwkost, stokbrood, borden en bestek, een BBQ en alle BBQ benodigdheden. Wat een all-in pakket bijzonder maakt, zijn de meegeleverde tenten, tafels en stoelen. Als u nog andere wensen heeft is dat geen probleem! Wij hebben namelijk een partyverhuur. Ook voor een levering van een BBQ in IJsselstein kunt u uw BBQ zo compleet maken als u zelf wilt.

Kwaliteitsgarantie

Kwaliteit is essentieel voor een geslaagde barbecue. Met de kwaliteit van het vlees zit het bij IdeaalCatering wel goed. Het vlees wordt namelijk nog op ambachtelijke wijze klaargemaakt in eigen slagerij. Al het vlees wordt dus door de slager zelf gekeurd en alleen het beste vlees komt in uw BBQ pakket. Wilt u meer weten over de herkomst van ons BBQ vlees? Lees dan ons artikel over “Eerlijk BBQ vlees“!

Goed en Goedkoop?

U heeft waarschijnlijk al gezien, dat u het voor de kosten niet hoeft te laten. Een complete BBQ in IJsselstein, Lopik of Cabauw verzorgen wij al vanaf €12,95  p.p. Nu vraagt u zich wellicht af hoe wij dit voor deze prijs kunnen aanbieden? Wij verklappen onze geheimen in onze artikelen over de “Goedkope BBQ “ en “Goedkoop BBQ pakket.

Gratis bezorging in IJsselstein?

Een BBQ in IJsselstein, Lopik of Cabauw wordt vanaf 20 personen gratis bezorgd. Bent u met minder personen? Neem dan even contact met ons op. Wellicht dat wij toch in de buurt zijn, of u kunt uw bestelling afhalen in ons filiaal in Lopik. U ziet het al; voor een lekkere en complete BBQ in IJsselstein bent u bij IdeaalCatering helemaal aan het juiste adres.

AANBEVELINGEN

Service
Gratis bezorging
Wij doen zelfs de afwas voor u
Met passie bereid
Levering in koelboxen
Flexibel
Benodigdheden
Porseleinen borden
RVS Bestek
Servetten
Warmhoudpan
Broodmes + snijplank
Gasbarbecue+gasfles
Bijgerechten
Opgemaakte salade
Rauwkost
Stokbrood
Kruidenboter
Satésaus
Verschillende soorten saus

NEEM CONTACT MET ONS OP

    Voornaam
    Achternaam
    Telefoon
    E-mail
    Vragen en / of opmerking