Kwaliteitsvlees op de barbecue

Als gastheer is de kwaliteit van het vlees natuurlijk erg belangrijk. Dat zit bij IdeaalCatering wel goed. Wij hebben namelijk een eigen slagerij in Lopik, waar de slagers het vlees voor uw BBQ zelf uitzoeken en bereiden. Dit ambacht proeft u zeker! Daarnaast is het vlees duurzaam en eerlijk. Natuurlijk is het helemaal mooi als ook nog eens niet duur is. Dit mag u van ons zelf beoordelen door het bekijken van ons BBQ assortiment.

Uw BBQ pakket

Een bourgondische BBQ is natuurlijk ook een complete BBQ. Dit betekent dat u zelf alleen maar hoeft te gaan zitten en te genieten. Wij leveren namelijk niet alleen het vlees, maar ook opgemaakte salades, rauwkost, stokbrood met kruidenboter, een BBQ, borden en bestek en natuurlijk de sauzen. Om het helemaal af te maken, doen wij zelfs de afwas voor u! Van bezorging tot het ophalen van de vaat. Wij doen het allemaal om het u makkelijk maar vooral leuk te maken!

Zoekt u een goedkope BBQ in Oudewater, Papekop, Hekendorp of Polsbroek? Er is al een compleet BBQ pakket populair voor €12,95 per persoon.

Uw BBQ helemaal gratis bezorgd in Oudewater

De bezorging van uw BBQ in Oudewater, Papekop, Hekendorp of Polsbroek in helemaal gratis vanaf 20 personen. Mocht u nu voor minder personen willen bestellen, laat dat dan even weten. Wij hebben namelijk een vestiging in Lopik, en daarom is het vast mogelijk om dit alsnog voor elkaar te krijgen!

U ziet het al een BBQ bestellen doet u bij IdeaalCatering! Hulp nodig bij het uitzoeken van uw BBQ bestelling neem dan contact met ons op?

AANBEVELINGEN

Service
Gratis bezorging
Wij doen zelfs de afwas voor u
Met passie bereid
Levering in koelboxen
Flexibel
Benodigdheden
Porseleinen borden
RVS Bestek
Servetten
Warmhoudpan
Broodmes + snijplank
Gasbarbecue+gasfles
Bijgerechten
Opgemaakte salade
Rauwkost
Stokbrood
Kruidenboter
Satésaus
Verschillende soorten saus

NEEM CONTACT MET ONS OP

    Voornaam
    Achternaam
    Telefoon
    E-mail
    Vragen en / of opmerking