Complete BBQ in Woerden voor iedere portemonnee!

Een complete BBQ organiseren kost vaak heel veel tijd of heel veel geld. Je moet er namelijk zelf op uit om BBQ vlees, salades, sauzen, broden en voldoende borden en bestek te regelen. Je kunt er ook voor kiezen om het uit te besteden aan een cateraar, maar dat is vaak erg kostbaar. Daarom is voor iedereen in Woerden, Langbroek, Kamerik, Zegveld en Harmelen een bedrijf die zich helemaal heeft gespecialiseerd in het leveren van complete BBQ’s voor iedere portemonnee. U kunt al een complete barbecue bestellen voor €12,95 per persoon, maar ook voor een luxe premium BBQ pakket kunt u bij IdeaalCatering terecht.

De BBQ mogelijkheden bij IdeaalCatering:

Een BBQ bestellen bij IdeaalCatering moet altijd een feest zijn. Gemak staat dan ook centraal. Daarom leveren wij al onze pakketten inclusief borden, bestek en een BBQ. Maar ook de afwas wordt voor u gedaan. Daarnaast is er ook de IdeaalCatering partyverhuur.

Food

 1. Verschillende soorten BBQ vlees
 2. Opgemaakte salades
 3. Rauwkost
 4. Pastasalade
 5. Stokbrood en kruidenboter
 6. Sauzen
 7. Satésaus

BBQ benodigdheden

 1. BBQ + gasfles
 2. Borden en bestek
 3. Servetten
 4. Broodmes en broodplank
 5. BBQ tangen
 6. Afwasservice
 7. Haal en breng service

Bestellen en bezorgen van uw BBQ in Woerden en omgeving

Zodra u uw ideale BBQ heeft gekozen, gaan wij voor u aan de slag. De slagers maken het vlees voor de barbecue zelf voor u klaar en ook de salades worden voor u opgemaakt. De bezorging van uw BBQ in Woerden, Langbroek, Kamerik, Zegveld en Harmelen is vanaf 20 personen altijd gratis. Mocht u voor minder personen willen bestellen, is dat in overleg vaak ook mogelijk. Wij bezorgen namelijk dagelijks BBQ bestellingen in Woerden en omgeving.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Wij maken graag een offerte op maat voor u. Als u benieuwd bent wat u te wachten staat, lees dan hoe andere klanten de barbecue service van IdeaalCatering hebben ervaren.  Wij zeggen bij IdeaalCatering niet voor niets “Iedere bestelling is een feest”.

AANBEVELINGEN

Service
Gratis bezorging
Wij doen zelfs de afwas voor u
Met passie bereid
Levering in koelboxen
Flexibel
Benodigdheden
Porseleinen borden
RVS Bestek
Servetten
Warmhoudpan
Broodmes + snijplank
Gasbarbecue+gasfles
Bijgerechten
Opgemaakte salade
Rauwkost
Stokbrood
Kruidenboter
Satésaus
Verschillende soorten saus

NEEM CONTACT MET ONS OP

  Voornaam
  Achternaam
  Telefoon
  E-mail
  Vragen en / of opmerking