BBQ in Montfoort voor de echte Bourgondiër!

Montfoort, een oud historisch stadje aan de Hollandse IJssel, daar houden ze pas echt van bourgondisch eten. En wie zicht afvraagt waar je in Montfoort echt culinair kan genieten, zal al snel bij het oude stadhuis of het de heren van Montfoort uitkomen.

Wie door Montfoort, Snelrewaard, Benschop of Linschoten rijdt zal het ook opvallen dat er rond etenstijd veel bedrijfsbusjes staan. Een echt arbeidersstadje dus… En echte arbeider zal een BBQ pas compleet vinden, als het vlees lekker en ambachtelijk is.

BBQ Gemak in Montfoort

Wij van IdeaalCatering hebben onderzocht dat ze in het groene hart houden van thuis ‘uit eten’ Doe maar “gewoon” is een welgemeende uitspraak van de mensen in Montfoort, Snelrewaard, Benschop en Linschoten.

Daar kunnen wij wel wat mee! Wanneer u thuis wilt genieten van het lekkerste BBQ vlees van het groene hart komt u zeker bij IdeaalCatering uit. Verzorgde pakketten inclusief vlees, salades, borden en bestek en natuurlijk de barbecue + gasfles! Voor ons is niets te gek. Of het nu gaat om groepen van 20 personen bij u thuis of een sportkantine van meer dan 100 personen, alles is mogelijk en zeer betaalbaar!

De BBQ uitdaging

Voor alle mensen uit Montfoort, Snelrewaard, Benschop en Linschoten, met in het vooruitzicht van het organiseren van een barbecue nu de volgende uitdaging:

Bekijk de website en bedenk wat u nodig denkt te hebben. Reserveer vast een datum want vol=vol. Geef het aantal personen een weekje van te voren door en geniet vast van een heerlijk ontzorgd vooruitzicht…

De kosten van een complete BBQ

Een lekkere en complete BBQ hoeft niet duur te zijn. Dat is de overtuiging van de slagers van IdeaalCatering. Dit ziet u dan ook terug in de prijs van uw BBQ pakket! Wij leveren namelijk al een compleet BBQ pakket, inclusief: borden, bestek, servetten, BBQ, snijplank, vlees, salades, rauwkost, brood en sauzen voor €12,95 per persoon. Het vlees komt uit eigen slagerij en de salades worden nog ambachtelijk opgemaakt! Natuurlijk kunt u het zo gek maken als u zelf wilt. Een drankarrangement, tenten, tafels of muziek installatie. Het is allemaal mogelijk met de partyverhuur.

Bezorging van uw BBQ in Montfoort

Wij komen uw bestelling in Montfoort, Snelrewaard, Benschop of Linschoten op afgesproken datum en tijd bezorgen. Het vlees en salades krijgt u aangeleverd in koelboxen. Hierin blijft het vlees tot wel 24 uur gekoeld. Wij komen de volgende werkdag (inclusief zaterdag) de vuile vaat weer bij u ophalen. Bent u onverhoopt niet thuis? Geen probleem dan kunt u de vaat gewoon in de tuin zetten. Levering in Montfoort is altijd gratis!

Nog niet helemaal overtuigd? Laat u dan overtuigen door 1 van de medewerkers van IdeaalCatering.

AANBEVELINGEN

Service
Gratis bezorging
Wij doen zelfs de afwas voor u
Met passie bereid
Levering in koelboxen
Flexibel
Benodigdheden
Porseleinen borden
RVS Bestek
Servetten
Warmhoudpan
Broodmes + snijplank
Gasbarbecue+gasfles
Bijgerechten
Opgemaakte salade
Rauwkost
Stokbrood
Kruidenboter
Satésaus
Verschillende soorten saus

NEEM CONTACT MET ONS OP

    Voornaam
    Achternaam
    Telefoon
    E-mail
    Vragen en / of opmerking