Zelfs de vaat doen wij!

Het is ons doel om een bbq zo makkelijk mogelijk te maken voor onze klanten. Dat begint met het makkelijk bestellen. Check of wij nog ruimte hebben om uw bestelling te leveren, bestel snel en geniet dit weekend nog van een heerlijke barbecue in ‘s-Heerenbroek.

Een barbecuepakket, een speciaal buffet pakket of een lunchbuffet bestellen doet u gemakkelijk via onze website!

Onze barbecue menu’s zijn inclusief gasbarbecue en gasfles

De reden waarom mensen uit ‘s-Heerenbroek kiezen voor een BBQ van IdeaalCatering? De complete menu’s! Onze barbecuemenu’s worden geleverd inclusief barbecue, gasfles, BBQ-gereedschap, borden, bestek, servetten, sausjes, stokbrood, kruidenboter, bakboter en een prachtige crockpot om uw satésaus warm te houden. En om het compleet te maken, halen wij alle vuile vaat weer op en doen we graag de afwas voor u! Ideaal… Klik hier voor ons assortiment barbecuepakketten.

 

Waarom IdeaalCatering?

– Kwaliteit: IdeaalCatering gebruikt alleen de beste ingrediënten en materialen om ervoor te zorgen dat je BBQ een succes wordt. Het vlees wordt ambachtelijk bereid en is van de hoogste kwaliteit. De salades en bijgerechten zijn vers bereid en smaken fantastisch.

– Service: Het team van IdeaalCatering staat altijd voor je klaar om je te helpen bij het organiseren van je BBQ. Of je nu advies nodig hebt over het menu of hulp nodig hebt bij het opzetten van de BBQ, het team van IdeaalCatering staat voor je klaar.

– Flexibiliteit: IdeaalCatering biedt verschillende BBQ-pakketten aan, zodat je het pakket kunt kiezen dat het beste bij je past. Of je nu een klein of groot feest organiseert, IdeaalCatering heeft een pakket dat bij je past.

– Gemak: IdeaalCatering zorgt voor alles wat je nodig hebt voor je BBQ, van de BBQ zelf tot het bestek en de borden. Je hoeft alleen maar te genieten van het eten en het gezelschap. 

Conclusie: Als je een BBQ thuis wilt laten bezorgen in ‘s-Heerenbroek, dan is IdeaalCatering de perfecte keuze. Met hun kwaliteit, service, flexibiliteit en gemak, kun je erop vertrouwen dat IdeaalCatering aan al je behoeften zal voldoen en ervoor zal zorgen dat je BBQ een groot succes wordt. Neem vandaag nog contact op met IdeaalCatering en laat je BBQ-dromen uitkomen.

 

Wat vinden anderen van Ideaalcatering?

“Op zoek naar een partij die voor 40 personen een stamppot-buffet kon leveren. Ideaal Catering is deze partij!

Makkelijke website, heldere informatie, goede terugkoppeling, vriendelijke communicatie. Het eten was ruim voldoende en viel in de smaak (zeker de worst). Compleet geleverd met borden en bestek. Ideaal!

De volgende bestelling is net weer geplaatst. Dus een absolute aanrader.”

Met onze BBQ pakketten
zit je er geheid warmpjes bij

Bij IdeaalCatering bestel je de beste barbecuepakketten. Wij hebben een breed en gevarieerd aanbod in verschillende prijsklassen.
De BBQ pakketten zijn samengesteld met verschillende soorten vlees en diverse salades. Er wordt uitgegaan van een standaard gewicht
en aantal per persoon. Een barbecue bestellen bij IdeaalCatering is ontzettend gemakkelijk: wij bezorgen gratis (vanaf 15 personen),
halen de vuile vaat weer bij je op én doen de afwas. Ideaal dus!

Wat zeggen onze
tevreden klanten?

Wij worden beoordeeld met Icon Star IdeaalcateringIcon Star IdeaalcateringIcon Star IdeaalcateringIcon Star IdeaalcateringIcon Star Ideaalcatering 9.5 (728)

Bestellen is (vaak) mogelijk vanaf 8 personen. Wij bezorgen jouw BBQ bestelling vanaf 15 personen geheel gratis en gekoeld bij je thuis. Ideaalcatering bezorgt in een groot deel van het land; vul de postcodechecker in om te kijken of we ook bij jou bezorgen. Ligt jouw woonplaats buiten ons bezorggebied? Niet getreurd: je kunt dan bij één van onze partners bestellen!

Bestellen in Overijssel

Onze laatste tips

Het team van IdeaalCatering volgt nauwkeurig de huidige trends op het gebied van buffetten.
Denk aan de nieuwste combinaties vlees en kruiden, belangrijke tips en de beste barbecue manieren.
Heeft u zelf een gouden tip die u met onze lezers wilt delen? Laat dit ons gerust weten!

BBQ advies voor bereiding

Adriaan Oskam

Iedereen heeft weleens gebarbecued, met wisselend succes. Voor een geslaagde barbecue zoals deze bedoeld is, is de keuze van het vlees erg belangrijk. IdeaalCatering kan u niet alleen hierbij helpen, maar ook voor het succesvol bereiden van deze producten hebben wij diverse tips en een passend BBQ advies.

BBQ pakketten

De beste BBQ tips die u echt moet kennen!

Adriaan Oskam

In de zomermaanden staat bij IdeaalCatering alles in het teken van de barbecue! Omdat wij onze kennis graag met u delen, hebben wij voor u enkele BBQ tips. Ziet u nog BBQ tips die wij zijn vergeten? Laat het ons dan snel weten en wij voegen ze toe aan deze lijst!

Laat de barbecue thuis bezorgen

Adriaan Oskam

Het organiseren van een barbecue kost vaak veel tijd, zeker wanneer er veel gasten komen. Wil je het jezelf niet te moeilijk maken? Bestel jouw barbecue dan gewoon bij IdeaalCatering. Wij bezorgen jouw eten bij je thuis. Of het nu gaat om een bestelling voor 20 of 50 personen; wij bezorgen alles bij je thuis. Scheelt jou weer een hoop tijd en moeite. Hoe handig is dat?

Barbecue aan huis bestellen

Barbecue aan huis, lekker makkelijk!

Adriaan Oskam

Gemak wordt steeds belangrijker in de keuken. Dit geldt niet alleen voor de keuken, maar ook voor de BBQ. Waar je vroeger naar de slager ging voor het barbecuevlees en naar de bakker voor het stokbrood, zie je dat men tegenwoordig steeds vaker kiest voor het gemak van een barbecue aan huis. Alles wat je nodig hebt voor een geslaagde BBQ wordt bezorgd en weer opgehaald. Nu is een barbecue aan huis van IdeaalCatering helemaal bijzonder!

BBQ voor grote groepen

Adriaan Oskam

Het organiseren van een BBQ voor grote groepen vraagt veel voorbereiding en expertise. Er komen andere vragen naar voren dan wanneer u een barbecue voor een man of tien organiseert. Waar u bij een BBQ met een kleine groep nog gebruik kunt maken van uw eigen voorraden, is dit bij een BBQ voor een grote groep vaak niet mogelijk. Naast het feit dat er voldoende vlees en ander eten aanwezig moet zijn, is het ook van belang om over voldoende barbecues te beschikken waar de gasten het vlees kunnen braden.

Straatbarbecue

Bedrijfsbarbecue

Voor veel bedrijven is het een jaarlijks terugkomend iets... De barbecue! Maar ja, stelt u zich voor dat u degene bent die het mag regelen. De locatie heeft u gelukkig al; namelijk op eigen terrein.

Goedkoop BBQ pakket, maar wel om je vingers bij op te eten!

Adriaan Oskam

"Het is een goedkoop BBQ pakket, maar wel om je vingers bij op te eten!" Was de opmerking die wij kregen van een bruidegom die tijdens zijn bruiloft het diner had vervangen door een BBQ van IdeaalCatering. Nu scheelt het natuurlijk altijd als je je vlees door professionele BBQ kok's laat bakken maar een goedkope barbecue kan zeker erg smakelijk zijn.